arualcom parašė:
Sveikos, pasiskaitineju cia jau senokai ir nutariau prisijunkti, aisku jei galiuman beveik 11 savaiteliu. Maziukas labai ilgai lauktas net 6 metus praeitas nelengvas kelias (2 IUI ,1 IVF -tai dirbtiniai apvaisinimai jei kas nezino ) ir jie visai nepadejo. O musu stebuklelis nusprende pats kada jam reikia ateiti o ne tada kada ji saukemes
Gyvenam Norvegijoje tai suzinojusi kad laukiuosi nuvykau privaciai pas gydytoja ir ta pacia diena pas savo gydytoja. Privaciai padare is karto echoskopa nustate kad viskas gerai ir vietoj. Mano gydytoja uzpilde popierius kad laukiuosi paeme slapima, krauja. privacioj klinijoj uzsirasiau atvykti pasiziureti kaip auga musu stebuklas po 2 savaiciu. atvykom, jau buvo 7 savaites gavom vel nuotraukyte ir matem plakancia sirdele . Po to gavau laiska atvykti jau i pagrindine ligonine ten kur ir gimdysiu. ten buvau preita savaite jau buvo 10 savaiteliu, padare dar viena nuotraukyte jau matem dideli 3 cm stebukla makalavosi rankytem ir visai mazytem kojytem, jausmas neapsakomas
dabar turiu apsilankyti kai bus 18 savaiteliu mums. Jauciuosi gerai, net neramu kad per daug gerai jauciuosi, nei nuovargis , nei pykinimas nekankina
stai tokia mano trumpai apibudinta istorija
![]()
Oho ;) va ka reiskia - viskam savas laikas
nuosirdziausi sveikinimai!!!