Astonnia parašė:
Mano atveju taip ir buvo, augau, didėjau, o nėštumo gale turėjau angliavandenių dietą, kurią nelabai pavadinčiau dietaO be to, gimdysime vasarą, uogų, vaisių metas... Arbūzai, trešnės, mmm
![]()
tai va isgyvensim
Astonnia parašė:
Mano atveju taip ir buvo, augau, didėjau, o nėštumo gale turėjau angliavandenių dietą, kurią nelabai pavadinčiau dietaO be to, gimdysime vasarą, uogų, vaisių metas... Arbūzai, trešnės, mmm
![]()
tai va isgyvensim
sveikos mergytes,senai bebuvau pas jus,kaip laikotes kaip pilvuziukai?dideja?
esu nekokios nuotaikos visa sav pranesiau darbdaviams kad laukiuosi o jie neperkelia i kitas pareigas,dirbu sandely prekiu priemeja,salta labai
kilnoju nemazai,nezinau ka bedaryt.,turbut teks i bilioteni eit,kai paskiau jog eisiu i bilioteni sako eik,nu virsune,esu pasipiktinusi darbdaviams,nors ir negrazu bet taip norsi ir jiems igelti,kaip jie man gelia
gerduolis parašė:
Oho, jokio zmogiskumo...juk dabar kaip tik labai saugotis reik, o dar toks darbas.. Eik i biulioteni ir nesuk sau galvos man rodos...
nu matau ir as kitos iseities nera,bet tai kur jie mane perkels kai grysiu
i sandeli nenoriu ,baoisu,drebulys krecia,dirbu prie max 10laipsniu silumos
mamytux parašė:
sveikos mergytes,senai bebuvau pas jus,kaip laikotes kaip pilvuziukai?dideja?esu nekokios nuotaikos visa sav pranesiau darbdaviams kad laukiuosi o jie neperkelia i kitas pareigas,dirbu sandely prekiu priemeja,salta labai
kilnoju nemazai,nezinau ka bedaryt.,turbut teks i bilioteni eit,kai paskiau jog eisiu i bilioteni sako eik,nu virsune,esu pasipiktinusi darbdaviams,nors ir negrazu bet taip norsi ir jiems igelti,kaip jie man gelia
![]()
aisku eik i bilioteni ir visks........ as nuo pirmad irgi iseinu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai