lolu parašė:
palik rubeliu,vistiek greit sustoresi labiau,teks naujus pirkti![]()
Tai ten specelus nestuikei rubai
As sakau jum,vienoa pora kelniu,megztukas,viena maikute,keli apatinei bei liemenukai..fotoparatas,kompiuteris ir jo laidai..viskas..
lolu parašė:
palik rubeliu,vistiek greit sustoresi labiau,teks naujus pirkti![]()
Tai ten specelus nestuikei rubai
As sakau jum,vienoa pora kelniu,megztukas,viena maikute,keli apatinei bei liemenukai..fotoparatas,kompiuteris ir jo laidai..viskas..
vaidluka parašė:
Nu zinai gali ir rizikuoti bet va kaip reiks susimoketi uz koki laida tai ne kas tai palik tevam kazka tevai gali atsisuti.
Nu blemba :/ palikciau laida pc,bet jis tik ant laido veikia nes baterija senai nebeveikia...
sveikutes, kaip jums dienele einasi?
man tai kazkokia nesveika dienele, nors uz lango ir saulute plieskia bet nzn..... kazkaip visa diena galejau sau lest pramiegot, na zinoma nuejau pavalgiau ir vel i lovyte, atsikeliau ir vel kazkodel negerai jauciuosi atrodo pilvuka skauda visa.... lyg galva nori skaudenti, nu zodziu kai negalejau sau lest laisvos dienos tai viskas gerai buvo, o dbr se tau kad nori..... galeciau miegautis dienele namie bet jauciuosi tragiskai......
coro parašė:
sweikutes ?kaip jauciates ?
kaip dienele bega?
as va pasigaminau Tingini ir laukiu kol sustings
skanausiu
![]()
![]()
Labukas, labai graži dienelė šiandien, pavasarinė kaip reikiant, aš tortą tėčio gimtadieniui pagaminau, o dabar ilsiuosi truputėlį
hamburg parašė:
Labukas, labai graži dienelė šiandien, pavasarinė kaip reikiant, aš tortą tėčio gimtadieniui pagaminau, o dabar ilsiuosi truputėlį![]()
koki gaminai ?
coro parašė:
sweikutes ?kaip jauciates ?
kaip dienele bega?
as va pasigaminau Tingini ir laukiu kol sustings
skanausiu
![]()
![]()
Buvom lauke, laaaabai pavargau, atpratau per salcius tiek vaiksciot, tai dabar kaiptortas sedziu kol mazasis miega
erixe parašė:
Buvom lauke, laaaabai pavargau, atpratau per salcius tiek vaiksciot, tai dabar kaiptortas sedziu kol mazasis miega![]()
na jo pritariu kad vaiksciojimai kazkaip vargina
as irgi atrodo noriu pavaiksciot bet kazkaip ypatin gai greit nuovargis apima
coro parašė:
koki gaminai ?![]()
Tiramisu tortą, nebuvau darius, žiūrėsim kaip gavosi, tikiuosi skanus
coro parašė:
na jo pritariu kad vaiksciojimai kazkaip varginaas irgi atrodo noriu pavaiksciot bet kazkaip ypatin gai greit nuovargis apima
![]()
Zinai, kad dar tie vaiksciojimai butu pagal mane tai nieko, o kai turiu paskui mazaja raketa lakstyt
davesi sndn po balas, kosmaras...
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai