Ka maytukai veikiat?As va buvau uzsukusi i lietuviu parduotuve prisipirkau lietuvisku obuoliu jie man labai patinka ikirtau ir arbuza
ir va nusipirkau ka tik iskepta batona dar siltas buvo parsiveziau namo pries tai visa virtuve issivaliau ir galvoju einu susmustini pasidarysiu tai kaip prisisiukslinau nuo to batono tai dabar rankos nekyla tvarkytis
trupiniu ir pilna zeme visi stalvirciai nuseti.
tai va skaniai pavalgiau bet vel reikia eiti tavrkytis is naujo.
Pas mus oras kaip ir eilini karta neblogas man tai nera silta lauke bet va ta saule prisildo namie tai atrodo uz lango vasara
tai atidaryti visi langai ir balkonas atitrauktas tai toks gaivus oras ateina
nors lauke man buvo vesu.Idejau vaiko kambario uzuolaida skalbti tai va po truputeli jau tvarkomes pavasariui velykom reikia perskalbti visas uzuolaidas,reikia langus nusivalyti nes jau baisus.Bet va svetaines labai jie dideli tai nezinau kaip iveiksiu ant kedes bijau stotis balkone jauciu teks prasyti langu valytoju kad nuvalytu.Is vidaus kazkaip apsivaysiu bet is balkono tai jau nekisiu ranku ,nes po ziemos jiems reikia generalinio valymo apsinese visi svinu
Tai va dabar sedziu ir galvoju kas sutvarkys pacios padaryta bardaka
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

galvoju ryte pasisversiu taisyklingesnis svoris bet ir tai nepaguode
.Jau manau mamukas atsipalaidavau tai jau imsiu save i rankas ,nors tikrai daug nevalgau
pagrindas vaisiai bet va kazko puciuosi,nors va kaip bunu bizeke tai tas ir svoris atrodo kitais cia jauciu tos mano pogulio dienels duoda man toki rezultata