Dovile 1017 parašė:
o kaip zinai kad veikia?
Nu va per 4 metus nuo skiepe dar nesirgo ta liga,o cia ja greitai gali susirgti,mokykloje kaip per salcius paleidzia be striukiu ar kepuriu net siurpas ima.
Dovile 1017 parašė:
o kaip zinai kad veikia?
Nu va per 4 metus nuo skiepe dar nesirgo ta liga,o cia ja greitai gali susirgti,mokykloje kaip per salcius paleidzia be striukiu ar kepuriu net siurpas ima.
vaidluka parašė:
Nu jo vaias vaikui nelygus va kaip sulyginu abu nestumas ir abu skirtingi pirmas buvo labai jau vikrus duodavosi jis ten be paliovos ir gime davesi,o dabar ramus pas mane sitas kita karta pati kalbinu kad pabaksnotu,tikiuosi bus ramus kaip ir gims nereks naktim kaip pirmas.Bet va dabar pirmas kaip apsiramines tai net nesitiki kad jis toks buvo ramus dabar ka tu.Dabar viska jis broliui nori duoti net pats atsisako kazko kad tik broliui nupirkciau.bet as jam aiskinu kad abudu jus man busite vienodi ir kad abudu gausite ta ka galesim duoti.Bet va man dziugu kad nera savanaudis kad lauke brolio.Va vis piese piesinius broliui reiks kada ikelti sunau meno galerija broliui.
tai saunu
mano irgi neskupus
cia tik kuria diena susirupino kaip brolis is pilvo islys ..
Dovile 1017 parašė:
mes viska kas priklauso gyvenam pagal lietuva cia danijoj tik laikinai esam.cia tas nuo erkiu tai kas nori bet kiek teko girdeti daug kas skiepinasi tai nezinau sakau gal kai grysim ant vasaros paskiepyti .o del privalomu tai net nezinau ..pries mokykla tikriausiai bus kazkoks irgi skiepas 6 metu .
Nu jo jus kaip prie lt tai jo mes va kaip lt nebunam tai ir skiepai nezinau kokie ieina,bet va kaimynes mergyte gimusi lt ir cia pries mokykla reikejo nunesti pas gp ta skiepu pasa tai sake vieno skiepo is lt truksta tai ja paskiepijo.Bet va kokia as nezinau.cia paskutinis skiepas yra 3metu 4menesiu jis pries mokyklinis paskui kiek menu 12 metu.Aisku jei nori miningito tai kada nori skiepiji bet va ji ilgai galioja as skiepijau 3 metu tai va dar nereikia pakartoti.
vaidluka parašė:
nu jo tie anglai megsta as cia irgi danijoj vaizdu prisiziuriu kai vedasi per vejus vaikus pusnuogius be kepuriu .
Dovile 1017 parašė:
tai saunumano irgi neskupus
cia tik kuria diena susirupino kaip brolis is pilvo islys ..
Sita mano jau zino per kaledas kaip buvo mano tevai kazkaip jie klabejo kad broli ar sese ras kopustose o jis sako ne vaiku nieks neranda kopustuose is mamos islys tai mano mama sako taip kaip jis islys tai jis ramiai atsake issikes.Pas juos mokykloje kazkaip mokina nuo tokiu metu tokius dalykus man net keistas,bet va vaikas zino kas kaip yra.
Dovile 1017 parašė:
nu jo tie anglai megsta as cia irgi danijoj vaizdu prisiziuriu kai vedasi per vejus vaikus pusnuogius be kepuriu .
Tai va o mano kaip sirgalius man vis baisu bet va sia ziema galiu pasakyti mazai jau sirgom ,gal jau isaugsim is tu ligu.
vaidluka parašė:
Sita mano jau zino per kaledas kaip buvo mano tevai kazkaip jie klabejo kad broli ar sese ras kopustose o jis sako ne vaiku nieks neranda kopustuose is mamos islys tai mano mama sako taip kaip jis islys tai jis ramiai atsake issikes.Pas juos mokykloje kazkaip mokina nuo tokiu metu tokius dalykus man net keistas,bet va vaikas zino kas kaip yra.
na tavo ir jau astunti metai eina vaikui, o mokykloje daug visko ismoksta kartais ko reik ir ko ne
as pasakiau kad per bamba islys tai patikejo ir sake gerai
vaidluka parašė:
Tiesa merginos cia kuria diena atradau varda Lymantas lietuviskas vardas man gal butu ir grazus.Butu trys vyrai is L raidziu bet va vyrui kazkaip nelabai.o kaip jums?Ir dar vardadienis kovo 14 o va vyro vardo diena kovo 13
man tai nelanai toks vardas
beje tavo vyro vardadienis per mano vyro gimtadieni
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai