mamytux parašė:
o as irgi girdejau jog geriau tegu kerpa,negu pati plysti![]()
Man atrodo is tos baimes,kai atvyksiu i ligonine,pamirsiu anglu kalba ir bus man ne bur ,bur
Va tada gyd.daris ka nori su manim,o as itariu vykdysiu ju paliepimus
mamytux parašė:
o as irgi girdejau jog geriau tegu kerpa,negu pati plysti![]()
Man atrodo is tos baimes,kai atvyksiu i ligonine,pamirsiu anglu kalba ir bus man ne bur ,bur
Rūtelėlė parašė:
o kai tau pasake, kad blogas ar klausei ka dabar daryt, ka valgyt, kaip elgtis, ko tiketis..?
tikrai manau butu atsake i tavo klausimus![]()
klausiau, nieko normaliai nepasake, tik nevalgyk saldumynu (ju isvis niekada nevalgau) , venk angliavandeniu ir valgyk kuo rugsciau... viskas. o daugiau lauk kol gausi talonu, as jai ir sakau tai cia blogai ar kas yra, pasake nueisi pas endokrinologa viska pasakys. gal cia kai kurios galvojat kad perdedu, bet paziurekit pacios irgi del kokio skausmelio ar kas biski puolat i isterijas, taigi turetumet suprast, nes visos esam nestukes, ir visos bijom del savo veikeliu...
lolu parašė:
Nu jo,tarpviete ar ka ten jie kerpa,kai neisgimdai..O man sako geriau paciai plysti![]()
Paziurejau viena serija seimininkiu bet turbut tuoj jungsiu sekancia nes taip idomuuuu
Na as kai pasksiteleje buvau kalbejo ginekologe apie plysimus ir kirpimus.. tai jo kerpa jeigu mato kad jau truksta lb mazai islysti vaikiukui arba pradeda irti jau oda ..tada kerpa tiesiai ,o kiek kerpa tai jau cia skirtingai .Bet sake irgi kad geriau kai kerpa - dabar jau daug kur net neleidze plysti.. nes sunkesnis gyjimas ir plysta i voratinkli tartum..oda isnyra ir tikrai ne tiesiai ..o kai prakerpa tai tiesiai tiesiai
Mums taip aiskino.
mamytux parašė:
as nesenai is miestooras pasakiskas,pavalgauir vel islekiu vaiko is dazrzelio pasiimti,va dar ka pagriebiau
![]()
aš lygiai tokį ( antras variantas) turiu visą komplektelį
Aliciuke parašė:
aš lygiai tokį ( antras variantas) turiu visą komplektelį![]()
yra ir pas mane marskinukai dar,kazkaip ju nesugebejau nufotkinti
ir tebeguli rankinuke,ot pavarau
lolu parašė:
Man atrodo is tos baimes,kai atvyksiu i ligonine,pamirsiu anglu kalba ir bus man ne bur ,bur![]()
![]()
![]()
pagalvoju ir as kartais kaip cia man su ta kalba bus
taip atrodo susikalbu normaliai, bet kai bus strsine situacija kazi kaip beislemensiu
bet manau svarbiau bus suprasti ka sako..
Simonytea parašė:
klausiau, nieko normaliai nepasake, tik nevalgyk saldumynu (ju isvis niekada nevalgau) , venk angliavandeniu ir valgyk kuo rugsciau... viskas. o daugiau lauk kol gausi talonu, as jai ir sakau tai cia blogai ar kas yra, pasake nueisi pas endokrinologa viska pasakys. gal cia kai kurios galvojat kad perdedu, bet paziurekit pacios irgi del kokio skausmelio ar kas biski puolat i isterijas, taigi turetumet suprast, nes visos esam nestukes, ir visos bijom del savo veikeliu...![]()
tai aisku bijom, bet reikia pozityviai ziureti.. siuncia gi tave, kad issamiau paziuretu
o tie tavo skaiciukai juk atitinka normas.. man iswis niekas to tyrimo dedaro ir jauciu nedarys, nes net neuzsimine, tai ka man galvoti?
norisi saldumynu ir troskina mane.. skaiciau, kad cia irgi gali buti del to cukraus.. bet neimu per daug i galwa.. man wizitas tik geguzes 17d, tada ir pasiklausiu.. o db kol gerai jauciuosi, tai ir panikuot maziau stengiuosi
Rūtelėlė parašė:
tai aisku bijom, bet reikia pozityviai ziureti.. siuncia gi tave, kad issamiau paziuretuo tie tavo skaiciukai juk atitinka normas.. man iswis niekas to tyrimo dedaro ir jauciu nedarys, nes net neuzsimine, tai ka man galvoti?
norisi saldumynu ir troskina mane.. skaiciau, kad cia irgi gali buti del to cukraus.. bet neimu per daug i galwa.. man wizitas tik geguzes 17d, tada ir pasiklausiu.. o db kol gerai jauciuosi, tai ir panikuot maziau stengiuosi
![]()
man nepasake tu mano skaiciuku... as jos klausiau kokie, sako padideje gan...
mamytux parašė:
yra ir pas mane marskinukai dar,kazkaip ju nesugebejau nufotkintiir tebeguli rankinuke,ot pavarau
![]()
![]()
pas mane dar ir kepurytė yra, tai man jis toks gražus
spalva labai patinka, tokia švelni švelni
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai