ErikaV parašė:
Tai cia jau manau veidrodziu liga :DDD
Kaip tau pvz salia sede,kai drauge valgo koki tarkim deserta pas tave sveciuose ir ziuri ne i tave o i veidrodi
as is pradziu balsu nusizvengciau,po to paklausciau ar as tokia neidomi pasnekove
ErikaV parašė:
Tai cia jau manau veidrodziu liga :DDD
Kaip tau pvz salia sede,kai drauge valgo koki tarkim deserta pas tave sveciuose ir ziuri ne i tave o i veidrodi
as is pradziu balsu nusizvengciau,po to paklausciau ar as tokia neidomi pasnekove
wildaiva parašė:
Kaip tau pvz salia sede,kai drauge valgo koki tarkim deserta pas tave sveciuose ir ziuri ne i tave o i veidrodias is pradziu balsu nusizvengciau,po to paklausci…
Jau susiėmiau už pilvo iš juoko
vėl pareis juoko priepuolis per tokia tema
reiks manau išbandyti ir man valgyti ir žiūrėt į veidrodį
sakysiu namiškiams kad nėštumas kaltas
bet mes čia juokiamės,o gal tai merginai taip va jau yra kad jai patinka,labai mergina myli save
indremoc parašė:
Jau susiėmiau už pilvo iš juoko![]()
vėl pareis juoko priepuolis per tokia tema
reiks manau išbandyti ir man valgyti ir žiūrėt į veidrodį :thum…
Nu zinai,neduok dieve...Nueini i kabaka,sakai,padavejai,atneskite man prasau tokio dydzio veidrodi,kad tilptu visa mano burna,o dar geriau ir galva
wildaiva parašė:
Nu zinai,neduok dieve...Nueini i kabaka,sakai,padavejai,atneskite man prasau tokio dydzio veidrodi,kad tilptu visa mano burna,o dar geriau ir galva![]()
![]()
![]()
Jauciu pasiziuretu pilnu uzuojautos zvilgsniu ir nulupus nuo sienos veidrodi,pastatytu salia picos,kuria uzsake tarkim
ErikaV parašė:
Na mes jau prie jos pripratusiosis pradziu tai juokas eme
vyrukai juokdavosi sakydavo ar kai ir i wc eina veidrodi ima
![]()
Nu taip,ipranti prie zmogaus ydu su laiku...
metuutis parašė:
Sveikutes :)) Aš tai va sėdžiu apsikabinus kompa, skaitinėju ką papuola ir galvoju ką čia vakarienei suvalgiusO tu ka pasidarei ?
Pas mane vyras karbonadinis yra , jam kiekviena vakara karbonadai galetu buti , sis vakaras neisimtis
pati sau tai saltibarsciu
norisi atgaivos
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai