Skierkute parašė:
As va sita dirziuka nusipirkau, bet dar toli kol iki jo priaugciau..![]()
na sitas jau is brangesniu katik ziurinejau kainikes nuo 137 lt iki 155 pastebejau tokias kainas
Skierkute parašė:
As va sita dirziuka nusipirkau, bet dar toli kol iki jo priaugciau..![]()
na sitas jau is brangesniu katik ziurinejau kainikes nuo 137 lt iki 155 pastebejau tokias kainas
ewelucin parašė:
As aukcione nugriebiau, 5 svarai gavosi
Skierkute parašė:
As aukcione nugriebiau, 5 svarai gavosi![]()
tau pasiseke
Aš pirkau patį pirmą šioje nuorodoje: www.bukmama.lt/preke/4 tik išsirinkau kūno spalvos
Ir tos viršutinės gumutės dar nesegu, nes pilvas dar nėra toks didelis
sveikos, mamytes!
Kraustemes i kita busta, tai niekaip neatrandau laiko prisest. Siandien buvau pas gydytoja tai per menesiuka +3kg
o vaikiukas jau 457g! Kiekviena diena namelis vis didesnis, dzinsus jau pries pora savaiciu giliausiai i spinta padejus
Kaip jusu pilvukai?
ar stipriai augat?
rituska14 parašė:
Merginos as cia truputuka ne i tema bet ar jau pradedat galvoti apie gimdyma? As nzn kodel bet tai tiesiog neislenda man is galvos kaip bus kas...zodziu bijau :shoc…
Labuka
esi normali,kaip ir visos kitos moterys
aisku,kad pagalvoju,bet praeina tos mintys..Visokiu buna baimiu,juk tai zmogiska
nesiparink,neturi kito pasirinkimo jau
kaip ir mes visos,taip,kad belieka susitaikyt ir maziau stradalint,liaudiskai sakant
pagimdysi ir pamirsi po kurio laiko...Gimdymas juk ne savaite truks
eglutyte parašė:
sveikos, mamytes!Kraustemes i kita busta, tai niekaip neatrandau laiko prisest. Siandien buvau pas gydytoja tai per menesiuka +3kg
![]()
o vaikiukas…
Sveikute
aisku,kad augam,oj,as irgi paziuriu,kad kokia maikute buvo,ar sortai geri,jau neilendu,nes negraziai ir ziurisi,taigi,nesinervuok
augam mes visos....
o svoris,rodos auga ne savaitem,o dienom...
wildaiva parašė:
Labukaesi normali,kaip ir visos kitos moterys
aisku,kad pagalvoju,bet praeina tos mintys..Visokiu buna baimiu,juk tai zmogiska
nesiparink,neturi kito pas…
Ir maziau klausyk pasakojimu,kaip ten kam skaudejo...Kas buvo vienai gimdyvei,nereiskia,kad butent ir tau galios tas pats
kiekviena moteris skausma isgyvena skirtingai
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013-m-gruodinukai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai