Fantasy parašė:
O mes kolkas db nelabai galim, bet ir maniskis nelabai nori. Jis sako geriau jau po visko...
Isnaudok ji kitaip...
Fantasy parašė:
O mes kolkas db nelabai galim, bet ir maniskis nelabai nori. Jis sako geriau jau po visko...
Isnaudok ji kitaip...
metuutis parašė:
man net seiles varva pagalvojus kaip ir as noreciau myliuko![]()
Negalit,ar ner tau noro??
wildaiva parašė:
Isnaudok ji kitaip...![]()
![]()
![]()
O jau tu kokia pasiutus!
metuutis parašė:
Kad maniskis mane paliko pries 2savaites![]()
O jis vaiko tevas?
Fantasy parašė:
O jau tu kokia pasiutus!![]()
![]()
![]()
Tai aisku :D,nebutinai jo ta pimpi vargsa kybint,jau atliktas didziulis darbelis su juo-nestumas
tai tegu dbr biskeli kitaip pasistengia,ner cia ko
metuutis parašė:
Tai taip.. planavom leliuka abu, jis laba troško, kad jo susilauktume, didžiuliu noru spinduliavo, bet va, 4 menėsiai neštumo ir viskas pradėjo keistis, kol paemė i…
Nepyk,bet debilas....Grys dar,pala pala...Visi jie anksciau/velaiu gryzta...Mano ponui irgi depresija buvo,nes vaikiuko neplanavom,netyciukas pas mus,o ir patys mes dar 8 menesiai tik kartu,tai buvo sunku pradzioj,verkdavau,bet po to,sustiprejau ir pasakiau,zalia sviesa,sakau netinka kas,viso gero,as ir pati viena neprazusiu...Tfu,tfu,paskutini menesi taisosi geresnis,atsizvelgia i mane,snd NET indus plove,tai stovejau apakus
wildaiva parašė:
Tai aisku :D,nebutinai jo ta pimpi vargsa kybint,jau atliktas didziulis darbelis su juo-nestumastai tegu dbr biskeli kitaip pasistengia,ner cia ko
![]()
![]()
Oi negaliu
bajeriste tu.
Tai, kad jis nieko nedaro, negalima db, tai nelenda. Tai man cia ka reiks sugalvot paciai.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai