mazas_leliukas parašė:
Napoleono dievaite mars i privatu bendraut![]()
pasiilgot?
nu as gi ir cia mergaites pakalbinu
mazas_leliukas parašė:
Napoleono dievaite mars i privatu bendraut![]()
pasiilgot?
nu as gi ir cia mergaites pakalbinu
petkuniote parašė:
pasiilgot?nu as gi ir cia mergaites pakalbinu
![]()
Visos is cia mergaites lai jungiasi pas mus i privatu
cariene parašė:
sveikos mamytes, kaip savijautos, ir nuotaikytes??? turiu probleme mano veiduko oda isbertaar kas turejo tokiu problemeliu?)? aciukas uz atsakymus
![]()
Pas mane irgi tokia problema, veidas šiek tiek išbertas ir krūtinė, bet čia normalu, tik vat jeigu pastebėsi, kad kažkas vyksta blogiau, tai geriau kreiptis pas dermatologą ir bus ramu
cariene parašė:
sveikos mamytes, kaip savijautos, ir nuotaikytes??? turiu probleme mano veiduko oda isbertaar kas turejo tokiu problemeliu?)? aciukas uz atsakymus
![]()
pas mane tas pats
jau buvau apsigydzius ir vel pribere.
seputyte parašė:
Sweikuties jungiuos prie jusu.
o kdl tie spogiukai iskyla? ir kaip jus juos naikinat ar nieko nedarot? ar cia nuo netinkamo maisto ar nuo ko?
Sveika prisijungus, iš kur būsi? :]
Yra visokių priežasčių, man tai dėl nėštumo, nes organizmas keičiasi. Kai mama buvo nėščia ją irgi berdavo, o dabar ir mane beria, bet nuėjau pas dermatologę ir išrašė tepaliuką, bet nelabai jis man ir padeda... Savaime greičiau praeina, nei su kažkokiais tepaliukais...
cariene parašė:
sveikos mamytes, kaip savijautos, ir nuotaikytes??? turiu probleme mano veiduko oda isbertaar kas turejo tokiu pronblemeliu?)? aciukas uz atsakymus
![]()
Sveikute pas mane ir tragedija su spuogais ir tonikus naudoju ir valiklius nk nepadeda. Keiciasi hormonai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai