dirbanti parašė:
merginos... vel kraujuoju ar taip turetu buti? esu labai nusiminusi... labai bijau..ryt varysiu i lig
o tu savo gines nr neturi? priimtu gal ir be eiles.
dirbanti parašė:
merginos... vel kraujuoju ar taip turetu buti? esu labai nusiminusi... labai bijau..ryt varysiu i lig
dirbanti parašė:
buvau bet ten sake lyg normalu... taip tuyi buti nes ten viskas keiciasi ir tvirtinasi o daba jau kitaip kraujuoju.. bl issigandus
nu sakes,o pas kokia kita turi galimybe apsilankyti? kazkaip keistai man toks kraujavimas atrodo
dirbanti parašė:
oj varau gult bijau ka ir daryt..![]()
![]()
![]()
pasistenk nurimti,nes siuo stveju ir stresas ne i nauda. gerai pailsek,saldziu sapnu
valentina26 parašė:
tokiu atveju gine turi priimti be eiles.
niniukass parašė:
tokiu atveju gine turi priimti be eiles.
as tai greitaja kviesciau
Natalija37 parašė:
as tai greitaja kviesciau
tokiu atveju nevaziuoja,bent jau pas mus
mishelle parašė:
tokiu atveju nevaziuoja,bent jau pas mus![]()
kai man taip pries 2 metus buvo važiavau naktį i priėmimą, ir dėja buvo persileidimas su narkoze padarė valymą ir 3 dienas ligoninėj pralaikė
Labas rytas,jungiuos prie jusu,tikiuosi priimsit
Man yra kazkur apie 7 savaites,penktadieni einu pas gine,tai tiksliai suzinosim
Tikiuosi viskas bus gerai
Buvau pries 3 sav ligoninej nes biski kraujavau,tai lyk ir gerai viskas,negalejo dug ka pasakyt,nes buvo visai mazytis dar nestumas
Starkute parašė:
Labas rytas,jungiuos prie jusu,tikiuosi priimsitMan yra kazkur apie 7 savaites,penktadieni einu pas gine,tai tiksliai suzinosim
Tikiuosi viskas bus gerai
Buvau pries 3 sav ligoninej nes biski kraujavau,tai lyk ir gerai viskas,negalejo dug ka pasakyt,nes buvo visai mazytis dar nestumas
![]()
Sveika prisijungusi
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai