Mopsyte parašė:
Nors man ir ne 20 metu, bet pirma karta girdziu apie ukini muila. Praejusiais metais mano aplinkoje gimde gal 9 merginos ( drauges, puskes ir t.t.), tai apie ukini muila nieko nesake....
Jei turi tepala spenialems ir intymios higienos prausikli, tada ukinis muilas nereikalingas ir apie ji tau niekas nieko nesakys. Bet ukinis muilas sveikiausia priemone. Na ir pigiausia, bet ne visada patogiausia.

Aš pati neturiu nei tėvų, nei žmonių kurie man padėtu, puikiai suprantu ką turi omenyje. Yra mamyčiu kurios neturi galimybės išlaikyti savo vaikučių jaigu ne mano vyras aš bučiau viena iš jų... Bet žinoma aš vaikelį planavau ir galvojau ką darau todėl būčiau to išvengusi ir jai neturėčiau socialinių galimybiu vaiku tikrai neprisidaryčiau. Bet yra tokiu kuriomis vyrai pasinaudoja, naivių moterų.. Kurios nedirba o tiesiog mokosi.. Ir su vaikeliu joms jau nei į mokyklą nei į darbą... Na valstybė remia tokias mamytes ir yra specialūs jaunų šeimų centrai kur suteikiamas būstas ir padedama susirasti darbą. Aš maža buvau vienus metus vaikų namuose, ten buvo papildomas pastatas šale skirtas būtent tokioms šeimoms. Tik vat yra tokių kurioms typo gėda kažkur kreiptis