tresne parašė:
Mamytes ka reikia daryti ?labai remeni griauzia:-(jum taip yra buve?pasidalinkit patirtim![]()
As angliukais gelbejuos ir daug vandens su citrina.
tresne parašė:
Mamytes ka reikia daryti ?labai remeni griauzia:-(jum taip yra buve?pasidalinkit patirtim![]()
As angliukais gelbejuos ir daug vandens su citrina.
tresne parašė:
Aciukas sakau gal pienas padetu ir vanduo su citrina?o tau seniai esti pradejo?man 33savaitei nesuprantu![]()
Sveika, beveik nuo II trimestro pradzios turiu si "dziaugsma"
kazkas is mamyciu patare gerti Borjomi, tai tikrai padeda, jei neturiu borjomi geriu bet koki vandeni. Pienas ir budavo neblogai jei nedidelis deginimas. sek produktus ka valgai ir stenkis vengti ju
tresne parašė:
Aciukas sakau gal pienas padetu ir vanduo su citrina?o tau seniai esti pradejo?man 33savaitei nesuprantu![]()
Man buna tik nuo persivalgymo
arba kai sausai kokiu sumustiaku prisikertu. Pastovaus skausmo nebuna.
tresne parašė:
Paskaityk keleta psl. atgal,mamos dalinos patirtim ir patarimais del to
tresne parašė:
As tai griauziu Rennie tabletes, negaliu jau be ju niekaip apsieiti... Kiek domejausi, jos pakankamai saugios, ne viena drauge nestuke juos naudojo anksciau
gishqte parašė:
tai man pasisekė... jokio rėmens tfu tfu tfu.. o pradžioje supykino gal tik 3 kartus, tikiuosi gimdymas irgi bus lengvas![]()
![]()
Nenorėk gal visko lengvai, ką?
simonne parašė:
Man buna tik nuo persivalgymoarba kai sausai kokiu sumustiaku prisikertu. Pastovaus skausmo nebuna.
Man tai ziauriai nuo daug ko... nuo jogurtu nuo rukytu gaminiu nuo saldumynu nuo kai kuriu vaisiu
nu zodziu siaip pries nestuma gal rugstis buvo sukilus vos kelis kartus per visa gyvenima, o va db busiu atsikandus uz visus metus
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai