BonBon parašė:
Tai gal gali pati paskambint ir paklaust???![]()
Dabar ir pati pagalvojau, kad galiu tai padaryti
bandysiu.
BonBon parašė:
Tai gal gali pati paskambint ir paklaust???![]()
Dabar ir pati pagalvojau, kad galiu tai padaryti
bandysiu.
Subtiliai parašė:
Dabar ir pati pagalvojau, kad galiu tai padarytibandysiu.
Aišku, pasiskambinsi ir tiksliai žinosi, nes gi tau rūpi, o kiti gali pamiršti informuoti
Subtiliai parašė:
Na nežinau, Klaipėdos ortopedinėje parduotuvėje čiupinėjau tik dvejas.. Vienas labai skystas tokias, tik kaip elastines kelnaites, o kitas su ta tvirta juosta.. Šią…
Tiek diržus, tik kelnaites reikia dėtis iš ryto neatsikėlus arba prieš tai pagulėt ant nugaros bent kelias minutes. Tada pilvą su vaikeliu kilsteli auktšyn. Taip nuėjus ir užsidėjus gali pajaust net diskomfortą, nes vaikelį tiesiog įspausi į vidų.
Aš kelnaičių nesirinkau dėl higienos sumetimų. Nes nėštumo metu ir taip daug išskyrų, įklotų nenaudoju, o tų kelnaičių nepriskalbsi kasdien. Plius diržą po pusiaudienio gali atsileisti arba lengvai vietoj nusiimti. Aišku, kaip kam kas.
bebriuke83 parašė:
Aišku, pasiskambinsi ir tiksliai žinosi, nes gi tau rūpi, o kiti gali pamiršti informuoti![]()
Neskambino tikriausiai todėl, kad viskas gerai su ta gliukoze, o ne kad pamiršo :)) dabar ramuuu :))
Subtiliai parašė:
Neskambino tikriausiai todėl, kad viskas gerai su ta gliukoze, o ne kad pamiršo :)) dabar ramuuu :))
Na žinau vieną atvejį, kai mamos kolegė tyrėsi dėl krūties vėžio ir jai pasakė, kad jei ką blogo ras, paskambins. Nepaskambino, ji sau buvo ramiai, o po to gal po metų nuėjo profilaktiškai pasitikrinti, tai jos paklausė, kur ji visus metus buvo, kai rado piktybinį darinį
bebriuke83 parašė:
Na žinau vieną atvejį, kai mamos kolegė tyrėsi dėl krūties vėžio ir jai pasakė, kad jei ką blogo ras, paskambins. Nepaskambino, ji sau buvo ramiai, o po to gal po m…
Tai aisku, kad reik ir paciam savim rupintis, vien medikais pasikliaut negalima
Subtiliai parašė:
sveika, siūlyčiau pačiai paskambinti, nes niekas neprisiruošia paprastai paskambint... aš gliukozę dariausi, o rytojaus dieną pasiskambinau gydytojai ir aptarėm rezultatus
bebriuke83 parašė:
Na žinau vieną atvejį, kai mamos kolegė tyrėsi dėl krūties vėžio ir jai pasakė, kad jei ką blogo ras, paskambins. Nepaskambino, ji sau buvo ramiai, o po to gal po m…
Na nežinau, pasitikiu savo daktare. O ir ji, tikiu, prižiūri taip kiekvieną, ne tik mane. Be to, nesilankau didelėje poliklinikoje, tai ir "konvejerio" nėra. Dėl to lengviau jai bendrauti su kiekviena asmeniškiau ir giliau
dėl to man labai džiugu
Subtiliai parašė:
Tai viskas normos ribose?
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai