gishqte parašė:
aš neplanuoju nieko duoti..pagimdyti reiks man pačiai, priežiūra ar taip ar taip bus, o aš jau geriau tuos pinigėlius lelytei išleisiu, nei duosiu į kišenę :)…
As irgi neplanuoju duot, bet ne del finansu, o del principu
gishqte parašė:
aš neplanuoju nieko duoti..pagimdyti reiks man pačiai, priežiūra ar taip ar taip bus, o aš jau geriau tuos pinigėlius lelytei išleisiu, nei duosiu į kišenę :)…
As irgi neplanuoju duot, bet ne del finansu, o del principu
gishqte parašė:
negalima plaukų dažyt, nagų, nu bet nevaikštom visos baisios.. vistiek tvarkomės
Nius... as plauku ir nagu nebedazau, bet baisiuokle tikrai nesijauciu
BonBon parašė:
O as nieko niekam asmeniskai ir netaikiautiesiog issirutuliojo diskusija ir issiliejo mintys
As, jei skaitet, pati rasiau, kad jei reikia, tai reik…
na taip cia istikruju galima gincytis iki pamelynavimo,kaip ir del daugelio kitu dalyku
Fatiga parašė:
Yra tokie prietaisai pelem naikint, ultragarsiniai. ju negalima ten, kur nesciu moteru yra arba vaiku iki 2 m. Manau, ne be pagrindo tokie draudimaiCia siaip, p…
Tikrai ne be pagrindo
bet gal tikrai kai kuriem zmonem daug ko geriau nezinot, kad ramiau gyventusi
Man ramiau gyvenasi, kai as zinau
Eglliukas parašė:
na taip cia istikruju galima gincytis iki pamelynavimo,kaip ir del daugelio kitu dalyku![]()
![]()
Tai jau taip. Ir ne visada gincuose gimsta teisybe
BonBon parašė:
As irgi neplanuoju duot, bet ne del finansu, o del principu![]()
na taip.. jie algas gauna.. ir taip išlepyti visuomenės.
gishqte parašė:
na taip.. jie algas gauna.. ir taip išlepyti visuomenės.
O tas algas juk mes ir mokam
kasmen 6% nuo musu algos keliauja uz PSD.
Šiaip, ultragarso vaikas negali girdėti, nes ultragarsas – garsas, kurio dažnis didesnis už žmogaus ausies juntamo diapazono dažnį, t. y. už 20 000 Hz. Kad po veikį GALI turėti, tai tiesa, bet vėl gi, gali. Ultragarsu yra gydomi uždegimai, ar kaip kažkuri minėjo, naikinami parazitai. Bet tokios trukmės tyrimas, kaip echoskopija, vargu ar gali padaryti daug žalos. Nors gydytojai vengia daryti echoskopiją iki 12 savaitės, nes nėra įrodyta nei kad kenkia, nei kad nekenkia.
BonBon parašė:
O tas algas juk mes ir mokamkasmen 6% nuo musu algos keliauja uz PSD.
Pritariu, gana ir taip jau jie gauna. Vyras ir mano norėjo mokėti, bet aš protestuoju. Tegu tik pabando paprašyt (girdėjau, kad Vilniuje Antakalnyje taip daro tiesiai), aš viską į diktofoną įrašysiu
Laura_B parašė:
Šiaip, ultragarso vaikas negali girdėti, nes ultragarsas – garsas, kurio dažnis didesnis už žmogaus ausies juntamo diapazono dažnį, t. y. už 20 000 Hz. Kad po veikį…
Man dare 9-10sav ir 13..
na bet taip reikejo
Laura_B parašė:
Pritariu, gana ir taip jau jie gauna. Vyras ir mano norėjo mokėti, bet aš protestuoju. Tegu tik pabando paprašyt (girdėjau, kad Vilniuje Antakalnyje taip daro tiesi…
Na zinok kiek skaitau atsiliepimus apie AK, tai kad ten sauniai rupinasi ir nesumokejus..
As tai sunkiai isivaizduoju, kaip gali tiesiai i akis paprasyt?
Na as buciau pasiruosus atsakyma:
"o jums algos nemoka?" arba "o uz kokias cia paslaugas?"
Nzn nzn... dar jei man taip pasakytu, tai as akis pakabliuociau, o jei vyrui - tai iskart po teismus tampyt pradetu, jis su tokiais dalykais nesicackina
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai