zyleatit parašė:
Patys leliukai pasirenka kada jiems ateiti i si pasauleli, as neplanavau, bet pastojau net gerdama kontraceptikusTaciau tikrai nesijauciu perjauna
![]()
Kam lemta tam lemta
zyleatit parašė:
Patys leliukai pasirenka kada jiems ateiti i si pasauleli, as neplanavau, bet pastojau net gerdama kontraceptikusTaciau tikrai nesijauciu perjauna
![]()
Kam lemta tam lemta
zyleatit parašė:
![]()
Tai ir svarbiausia, kaip pati jauties
liutuke12 parašė:
Kam lemta tam lemta![]()
Vat butent ir as taip manau
Esu begalo laiminga, nes gyvenimas keisis is esmes
va kaip buna vienos gerdamos kontaceptikus pastoja, o as niekada gyvenime ju negeriau, jokia pirktine apsauga nesinaudojus, visada tik NLA, ir jau 10 metu jis nepavede, abu mano vaikuciai suplanuoti. Bet dabar po antrojo vyrui sakiau kad tures pasidaryti jis procedura kad nevaisingas butu, bet jis nesutinka
Sandriuke parašė:
va kaip buna vienos gerdamos kontaceptikus pastoja, o as niekada gyvenime ju negeriau, jokia pirktine apsauga nesinaudojus, visada tik NLA, ir jau 10 metu jis nepavede, abu mano vaikuciai suplanuoti. Bet dabar po antrojo vyrui sakiau kad tures pasidaryti jis procedura kad nevaisingas butu, bet jis nesutinka![]()
As taip pat niekad kontraceptiniu nenaudojau, mano brangusis buvo uz tai atsakingas... puikiai sekes 5 metus
Po to sumastem maziuka turet, nes abu jau vaikucius sapnuodavom ir alpdavom gatvej pamate, turbut jau buvo laikas tam... Tai is pirmo pabandymo stai ir maziukas
renatute parašė:
As taip pat niekad kontraceptiniu nenaudojau, mano brangusis buvo uz tai atsakingas... puikiai sekes 5 metusPo to sumastem maziuka turet, nes abu jau vaikucius sapnuodavom ir alpdavom gatvej pamate, turbut jau buvo laikas tam... Tai is pirmo pabandymo stai ir maziukas
![]()
musu abudu is pirmo karto.. nusprendem kad jau norim, ir daug pastangu nereikejo, iskarto gavosi
Sandriuke parašė:
musu abudu is pirmo karto.. nusprendem kad jau norim, ir daug pastangu nereikejo, iskarto gavosi![]()
Pastaruoju metu daug girdziu tokiu pavyzdziu, kad tos kurios negeria kontraceptiniu, greiciau pastoja.. Nemanau, kad kontraceptines yra sveika, daug negeru dalyku apie jas esu prisiskaicius, tai todel niekad ju ir nenaudojau...
renatute parašė:
Pastaruoju metu daug girdziu tokiu pavyzdziu, kad tos kurios negeria kontraceptiniu, greiciau pastoja.. Nemanau, kad kontraceptines yra sveika, daug negeru dalyku apie jas esu prisiskaicius, tai todel niekad ju ir nenaudojau...![]()
as ir visada sakiau, kad kol vaiku neturesiu tiek kiek noriu tureti, negersiu jokiu kontraceptiku. As ir daug visokiu nuomoniu apie jas girdejus, man geriausiai kai spuogams gydyti israso gerti kontraceptines, ir merginos geria. Mano nuomone, keista tai.Bet ir po vaiku dar nzn, kazkaip nesinori man tuos kontraceptikus gerti, kazka kita galsvosim.
Sandriuke parašė:
as ir visada sakiau, kad kol vaiku neturesiu tiek kiek noriu tureti, negersiu jokiu kontraceptiku. As ir daug visokiu nuomoniu apie jas girdejus, man geriausiai kai spuogams gydyti israso gerti kontraceptines, ir merginos geria. Mano nuomone, keista tai.Bet ir po vaiku dar nzn, kazkaip nesinori man tuos kontraceptikus gerti, kazka kita galsvosim.
Kontraceptikus geriau tik 3men po operacijos ir tikrai neplojau rankytemis kai man juos paskyre.
zyleatit parašė:
Kontraceptikus geriau tik 3men po operacijos ir tikrai neplojau rankytemis kai man juos paskyre.
Truputi nesupratau... po kokios operacijo juos israse ir kokiu tikslu?
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai