ieva6891 parašė:
Ir stebėti reikia, jau matai, kad krapsto klynuka ar staiga sustingo vietoj, tai jau zinok, kad bus bala :-D
jo jo.tas sustingimas ir tylos minute man sukelia juoka.
ieva6891 parašė:
Ir stebėti reikia, jau matai, kad krapsto klynuka ar staiga sustingo vietoj, tai jau zinok, kad bus bala :-D
Rikita parašė:
Mam gertuve mes naudojom pacia pirma nuo 4+men tai labai gera buvosu snapeliu!
drauge sake isbande jau ta gertuvele sake super jai tai ir man nupirko tokia pace dovanu
buteliukai tai super buvo soskiukai irgi tiko mum dabar ziuresim kaip su gertuvele bus!
SniegoKaralienė parašė:
Labuka. Ar jusu mazyliai geria is gertuves su siaudeliu? Mes dar tik su snapeliu naudojam, gal kas turit avent nes yra dar tomme tippee tai galvoju kuris geresnis…
sveika, geriam su siaudeliu jau, sunkiau traukias nei per snapeli, bet geria... su siaudeliu patinka labiau , nes geriant vaikui nereikia galvos uzlost ....
eziukas33 parašė:
Turejau. Perskaiciau ir pardaviau. Man tai buvo totali nesamine
Labai skirtingos nuomonės skaičiusiųjų, kai kurios labai patenkintos ir tik rekomenduoja. Mačiau knygos.lt akcija, galvoju pirkt ar ne. Bet viena pažįstama jau daugmaž padėjo apsispręsti, kad neverta. Apie tas migdymo valandas ir taip viskas aisku, juk jau metukai laiko, turim ta rezima nusistovejusi daugmaz. Jin sakė, kad toj knygoj mums tinkamos info tik kokie 15 %, tai gaila pinigu
adriuke parašė:
Aha :-D
Bliamba ieskom vyrui odine striuke tai toks sudas visur. Visur praktiskai juodos. o jis nori rudai ryzos. turi dabar tokia faina, bet laika keisti. Pries kelias dienas tipo nupirkome per ebay. na super modeliukas, bet. ebay jau laiska parase kad kompensuos. pardavejas jau dingo.
eziukas33 parašė:
mamos re vertas demesio tas psl stilago.lt
Pirkau pora kartu, viena siunta likau laaabai patenkinta, antra grazinau nes netiko dydziai. Bet is esmes vertinu gerai, tikrai galima isigyti puikiu rubeliu ;)
ziedune25 parašė:
Sveikos ar mazem galima duot nevirinta vandeny jau gert:)?
As is krano tai seniai daviau,bet kaime is sulinio tai tik virinta.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai