zemynazemyna parašė:
tikrai kazkada gyditoja irgi minejo, kad iki pat galo gali apsiversti, ir isvis naujiena suzinojau, gyditoja sake jai ir ne galvyte zemyn, jie kartais leidzia gimdy…
pirma kart girdziu
absurdas
zemynazemyna parašė:
tikrai kazkada gyditoja irgi minejo, kad iki pat galo gali apsiversti, ir isvis naujiena suzinojau, gyditoja sake jai ir ne galvyte zemyn, jie kartais leidzia gimdy…
pirma kart girdziu
absurdas
zemynazemyna parašė:
Joks cia juokas, Norvegijoj daznai leidzia gimdyt kojytem i prieky.Drauge mano taip irgi pagimde. Na as tikrai nenoreciau taip..
Zuvytte parašė:
Whooping cough
nuo kokliuso? O kodel dabar?
zemynazemyna parašė:
na jei butu kojyciu ar uzpakaliuko pirmeiga, as nerizikuociau pati gimdyti, nes giminej yra pavyzdys, kaip del kojyciu pirmeigos vaikelis priduso tiek, kad visa gyvenima invalidu liko
BeFree parašė:
Aš irgi dar nesu girdėjus kad kam būtų leid gimdyt kojytėmis pirmyn....![]()
Tikrai leidzia, teko girdeti ir ne karta, ir yra gimusiu taip vaiku, ir sveiku ir viskas buna gerai, bet asmeniskai as nerizikuociau
Lėja123 parašė:
nuo kokliuso? O kodel dabar?![]()
ta prasme kodel dabar?
nes dabar laikas. O kai gims leliukas 8 savaiciu ir jam durs
BeFree parašė:
Aš irgi dar nesu girdėjus kad kam būtų leid gimdyt kojytėmis pirmyn....![]()
leidzia,pilna yra "pamisusiu"del naturalumo,tame tarpe naturalaus gimdymo,tik pasiraso,kad visa atsakomybe tevams,o ne medikams
Besilaukiancias nuo kokliuso skiepija? Nei su dukra skiepijo nei dabar gine ka minejo kad reikes. Ar as ne taip ka supratau?
Gal cia ne Lietuvoj?
Ryt vizitas pagaliau. Tiek skustis daug norejau ir kaip visad pries vizita savijauta superine
Vaikas tooooks aktyvus pasidare paskutinem dienom, ypac naktim. Siandien ramybes neturiu, net kai einu kai spirs i sona, susiriesiu, ir toliau zingsniuoju
atrodo pro oda pralis, taip tempia kai su koja atsiremia.
ausriukas110 parašė:
Queens hospital Romforde.
As taip pat ten gimdysiu
ar eisit i ekskursija po gimdymo namus?
man siandien midwife siule uzsiregistruoti
@gnetuk parašė:
leidzia,pilna yra "pamisusiu"del naturalumo,tame tarpe naturalaus gimdymo,tik pasiraso,kad visa atsakomybe tevams,o ne medikams
Kiek zinau, tai apsukineja tiesiog... Mechaniskai
Mano gydytoja sake, kad santariskese tai daro. Bet ji nerekomenduoja, nes sako, kad jei vaikas neisistato, reiskia kazkas negerai ( dubens kaulai ar kas), tai nereiketu bijotii cezario...
Maniske irgi kojytemisi prieki
Bet dar gali sukiotis, manau, kad jau persisuko per keleta dienu ir dabar skersai isitaisiusi :))
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai