zemynazemyna parašė:
laba, kaip vadinasi tas tyrimas ir kada jis atliekamas dbr pamirsau, kazkaip i neštumo gala imamas tepinelis, pamirsau tik kaip vadinasi, galit primint![]()
Turbut apie streptokoko tyrima kalbi?Man ji darys 35 savaite;)
zemynazemyna parašė:
laba, kaip vadinasi tas tyrimas ir kada jis atliekamas dbr pamirsau, kazkaip i neštumo gala imamas tepinelis, pamirsau tik kaip vadinasi, galit primint![]()
Turbut apie streptokoko tyrima kalbi?Man ji darys 35 savaite;)
zemynazemyna parašė:
Streptokoko?
mamamiaa parašė:
O as kankinuos su padidejusiu rugstingumu... Visa nakti nemiegojus, ir dar visa diena kankina. Kai stoviu viskas gerai, tik kiek pasilenkiu, atsisedu ar atsigulu vi…
as irgi labai nekantrauju,vakar buvom sveciuose,drauges maziukui 3sav.,tai jetau,kaip susigraudinau,koks mazuliukas,nesitiki,kad mano toks buvo ir dar bus
o sypsojos kiek daug,matyt patikau
sunelis mano gerai reagavo i toki mazuliuka,gloste,tilde kai uzverkdavo
tai manau kai pagimdysiu neatstos nuo lialiuko
gimdysiu vel VGN
Zuvytte parašė:
O sakykit ar tas kietejimas skaitosi kaip visas visas pilvas sukieteja ir laikos 3-4 min. Ar irgi skaitos gimdos sutraukinejimai kai tik apacioj sukieteja o virs ba…
Jau kai pilvelis keitėja, tai visas visas burbulas būna toks sunkus, kietas, gali matyt visus gimdos kontūrus. O jei sukietėja tik viena pusė (pvz apačia, šonas, viršus) nėra ko jaudintis - turbūt tik užpakaliukas ar nugarytė čia.
Ir man jau karts nuo karto kyla rugstys,siandien nakti net prabudau,tai pienas gelbeja labai,atsigeriu stikline ir iskarto praeina
o del judesiuku,tai maniskis istisai juda,gerai,kad nakti kartu miega,bet kai tik prabundu tai ir jis jau duoda zinia
o siaip vakar sveciuose nei karto nesujudejo,matyt uzpavydejo,kad kalbinu ne ji,o maziuka
uztai namuose apsparde gerokai sonus
Labas rytas
o mus sian pirma karta kankino tas vadinamas "neramiu koju sindromas"... visa nakti kojas maude, vietos neradau, vis varciausi - toks jausmas, kad po gero sporto kojas maudzia.. Buvau girdejus apie ji, bet va kai teko susidurt, tai nekas - ir taip tas miegas toks sioks buvo. Na nieko - nebedaug liko
Maziukas uztat vis aktyvesnis, vis stipresnis
Gal kuri yra susidurus su neramiu koju sindromu? Kaip kovojat? Nors matyt nieko cia nepadarysi...
Diiia parašė:
Labas rytaso mus sian pirma karta kankino tas vadinamas "neramiu koju sindromas"... visa nakti kojas maude, vietos neradau, vis varciausi - toks jausmas, kad po…
Sveika, man galima sakyt nera nakties be to slykstaus jausmo
ir nieko nepadau o dar kaip besiverciant gaktikauli suskausta tai nors rek
greiciau ateitu tas gimimo laikas bent skausmu tokiu nebutu
Diiia parašė:
Labas rytaso mus sian pirma karta kankino tas vadinamas "neramiu koju sindromas"... visa nakti kojas maude, vietos neradau, vis varciausi - toks jausmas, kad po…
man gal savaite kita sitas dalykelis buvo,bet tada negeriau magnio,kai pradejau gert,tai padejo,bet manau cia savaime jau turi praeiti,nes kai negeriau savaite-negrizo sitas sindromas
Diiia parašė:
As jau naktimis sunkiai issimiegu... Mano mazylis nakti daznai nubunda, taip oat ir sianakt trecia val.
Tenka nemiegot ir man
O del koju tai taip. Kartais man jos buna tokios irzlios, tai niescia, tai kutena, tai patirpsta arba tiesiog negali niekaip isipatoginti
Sveikos,ir as jungiuosiu prie jusu
Mane taip pat kankina neramiu koju sindromas,pastebejau,kad labiausiai pasireiskia tada,kai diena daugiau pragulineju. Kai uzeina tas nemalonus jausmas ir jau atrodo nera kur tu koju padet,tai pavaikstau ant galu pirstu arba darau koju tempimo pratimuku,man padeda,nedingsta visiskai tai tas kvailas jausmas,bet buna kur kas geriau ir eina uzmigti. Seimynai truputi keista kai ant galu pirstu po namus slampineju ir dar vakare
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai