amalijaa parašė:
Staigiai kreiptis pas daktare
nes tikrai nezinau kaip elgtis ,kadangi i Lietuva sestadieni isvaziuoju ir kelione su masina ,o cia neturiu jokiu socialiniu garantiju . Nekokia situacija ir kaip tycia cia man
amalijaa parašė:
Staigiai kreiptis pas daktare
nes tikrai nezinau kaip elgtis ,kadangi i Lietuva sestadieni isvaziuoju ir kelione su masina ,o cia neturiu jokiu socialiniu garantiju . Nekokia situacija ir kaip tycia cia man
Sedle parašė:
nes tikrai nezinau kaip elgtis ,kadangi i Lietuva sestadieni isvaziuoju ir kelione su masina ,o cia neturiu jokiu socialiniu garantiju . Nekokia situacija ir kaip t…
O gal i Lietuva gydytojai pasiskambink?
Gal tiesiog apsinuodijai kuom, kad skrandi skauda... Gerki daug skysciu, arbatu ir lik lovytej... O jei jau bloges situacija - reiketu pasirodyti gydytojams butinai. Bet tokioj situacijoj, kaip Norvegijos gydymo istaigose be soc. garantiju - laaaaaaaabai brangiai gali atsieiti konsultacija. O neturi draudimo, adangi keliauji?
Sedle parašė:
nes tikrai nezinau kaip elgtis ,kadangi i Lietuva sestadieni isvaziuoju ir kelione su masina ,o cia neturiu jokiu socialiniu garantiju . Nekokia situacija ir kaip t…
vistiek kreipkites arba greitaja iskvieskite,bet aisku tektu pakloti nemazai pinigeliu,bet jei tikrai blogai-nerizikuokite
@gnetuk parašė:
vistiek kreipkites arba greitaja iskvieskite,bet aisku tektu pakloti nemazai pinigeliu,bet jei tikrai blogai-nerizikuokite
neturiu soc.garantiju ,nes dirbau nelegaliai ,vyras tik turi visas socialines garantijas ir ID gyventi . As kaip svecias cia. Taip ir darysiu ,sulauksiu vyro is darbo grystant ir jei bus tas pats reiks judeti i priimamaji ,nes jau antra diena taip ,o kelione sestadieni ,paskui kelyje man niekas nebepades. Aciu mergaites ,as kazkaip nezinojau kada kokioj situacijoj reikia kreiptis i gydytoja,vis pagalvoji gal nekantri esi ar labai baiksti.
Gabrielli parašė:
nepamenu ar ft dejau , Bet -Gal mano ;)?
Sitas tortukas, labai aciu tau!
Sedle parašė:
neturiu soc.garantiju ,nes dirbau nelegaliai ,vyras tik turi visas socialines garantijas ir ID gyventi . As kaip svecias cia. Taip ir darysiu ,sulauksiu vyro is dar…
aisku galima butu pakenteti,gal nieko baisaus,bet visgi lialiuka jau turite,tai ir paciai butu ramiau,jei pasitikrinsit,sekmes
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-lapkritinukai-5
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai