@gnetuk parašė:
gal nuotaika buvo nekokia,nusprende ir kitu pagadint![]()
matyt
@gnetuk parašė:
matyt
@gnetuk parašė:
Visko gal būti
O mane visgi pagulde i ligonines "kurorta"...
Taip ir neatleido pilvelio normaliai, nepadejo magnis ir neiskentus atlekiau pasirodyt neseniai, tai va jau ir vaistukus spejau sugert
Siek tiek uzspaustas maziukas, gimda susitraukus. Ismatavo kakleli, viskas tvarkoje, 3cm, jei butu maziau nei 2cm, tai butu blogai sake. Beje del gimdos dugno, tai mums 29sav, o tik 26cm tas matas, taip kad kaip kazkuria isgasdino, tai tikrai be reikalo
Joollka parašė:
O mane visgi pagulde i ligonines "kurorta"...Taip ir neatleido pilvelio normaliai, nepadejo magnis ir neiskentus atlekiau pasirodyt neseniai, tai va jau ir…
Nors imk ir nueik pasakyti gydytojai ką čia per nesąmones šneka ir gasdina
na bent jau nuraminot
sipo parašė:
Labutis mamytes;) sakykit ar kurios nors keliaujat i kokias manksteles pasportuoti![]()
As vaikstau po truputy i sale, pradejau ant kamuolio sokinet ir greitu metu pradesiu lankyt baseina
nietida parašė:
Gydytoja....
Man matavo 17sav buvo 13cm gimdos dugnas.dabar 22sav buvo 19cm daktare nieko nesake kad cia blogai ar kazkas tokio,as vis viena nesuprantu apie ta dugna nieko. O dabar reiks pasiklausti kaip cia yra is tiesu. Kazkur rase kad dugnas su savaitem sutampa nuo kazkurios savaites..nezinau ar tiesa ar ne.
bet seip nusiramink,nekenk mazyliui savo nerimu
Smurfe parašė:
Man matavo 17sav buvo 13cm gimdos dugnas.dabar 22sav buvo 19cm daktare nieko nesake kad cia blogai ar kazkas tokio,as vis viena nesuprantu apie ta dugna nieko. O da…
Nuo 20 sav typo turi sutapt,bet cia visom skiriasi,tai nemanau kad kazkas blogo,be to tiksliai tiksliai ir nenustato kiek jum savaiciu,tik apytiksliai:)) tai ir gali buti ta paklaida
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai