2014.08.14 13:24 (prieš 11 m.)
sandrukeb parašė:
O mane kai pagulde i ligonine, tai daktaras sake kas vakara isgerti 50g konijako arba jai to leisti negalim tada brendzio. O daktaras su geru darbo stazu
Tai jeigu gydyytojas pataria, gali buti, man nuo pykinimo irgi sake sauksta gero konjako
As tik sakau del tu kurios nori pasimegauti kokiu lengvu alkoholiniu gerimuku, nes saukstas konjako nemanau, kad pasimegavimas
early bird parašė:
jeigu nera gestacinio diabeto?? o jeigu pas mane jis yra?
matai su diabetu paprastu ar gestacitiniu alkoholio isvis negalima, nes jis itakoja kasos veikla, o diabetas ir buna del kasos veiklos sutrikimo, o nestumo atveju, kalbant apie gestacitini diabeta - del kasos neprisitaikymo dirbti didesniu rezimu, tiesiog kasa neisveza padidejusios apkrovos. Aisku nuo gruksnio nieko neatsitiks, bet jau puses taures gal neverta.
early bird parašė:
va va, tai kaip ten su tuo kamuoliu? Kazkas rekomendavo spyruokliuot, tai kas karta paspyruokliuoju, bet vat irgi galvoju ar tikrai tai yra gerai??????
Na sokineti ant jo tai nereikia, tiesiog sedint lengvai spyruokliuoti, nepersistengiant. vyro sesuo visa nestumo ant jo tupejo ir pagiimde be plysimu laiku. Nezinau, siaip vieni gydytojai pataria, kiti ne, reikia pagal savo savijauta ziureti.
Cia kaip ir su sportu nestumo metu yra daug nuomoniu, o geriausia ziureti pagal save ir nepersistengti