mikepukuotukas parašė:
Sofijos dabar karaliauja, man dar Sintija grazus vardukas.
Sonata, Severija
mikepukuotukas parašė:
Sofijos dabar karaliauja, man dar Sintija grazus vardukas.
Sonata, Severija
zemynazemyna parašė:
bandziau ta pati daryti vakare tai pavykonzn gal gedimai diena buvo. man labai idomu kaip ten su dydziais pvz naujagimiams ar jie pamazinti ar ne, ar geriau is …
Kudikeliui ka siunciaus atitinka
nera tikrai mazinti
Na bent jau daugelis...
erikita21 parašė:
laba diena, gal galite patarti koki leliukui ciuzinuka pirkti, kokoso drozliu ar grikini?
mes turim grikini nusipirke jis gerai ypac jei vaikas linkes prakaituoti.bet ne visiems jis patogus nes jauciasi.kokosinis lygus tai manau savo nuoziura turetumete parinkti.;)
vamva parašė:
mes turim grikini nusipirke jis gerai ypac jei vaikas linkes prakaituoti.bet ne visiems jis patogus nes jauciasi.kokosinis lygus tai manau savo nuoziura turetumete …
O mes gavome dovanu
Viena puse grikiai, o kita kokosas
Anželika1992 parašė:
O mes gavome dovanuViena puse grikiai, o kita kokosas
![]()
tas variantas optimaliausias manau
Anželika1992 parašė:
O mes gavome dovanuViena puse grikiai, o kita kokosas
![]()
Mes toki turim, tikrai geras ciuzinukas. O dabar uzsakem is patalynes pasaulio tai viena puse kokosas, o kita poliesteris, nes su grikiais tokio dydzio nebuvo.
Cia jei kam reikia, tai pigiausiai kiek ieskojau evaistine.camelia.lt/lt/mamai-ir-vaikui/kudikio-krepselis/aspiratorius-kudikio-nosiai-rhinomer
As tai uzvakar Assorti apsipirkau ir pasinaudojau 30 proc kudikio kraitelio nuolaida. Nusipirkau sauskelniu, dregnu serveteliu, ciulptuka, viena maza buteliuka i ligonine veztis, iklotu po gimdymo, iklotu i liemenele. 46 lt grizo i kortele kitam apsipirkimui
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai