tommmadob parašė:
apimtys tai taip, viskas gerai, bet kodėl tas svoris taip skiriasi ydomu manarba gal echoskopu gali apsirikti kažkiek.
Pas mane nesciosios knygoj lentele schemute tokia, tai pagal ja daktare ir pasako
tommmadob parašė:
apimtys tai taip, viskas gerai, bet kodėl tas svoris taip skiriasi ydomu manarba gal echoskopu gali apsirikti kažkiek.
Pas mane nesciosios knygoj lentele schemute tokia, tai pagal ja daktare ir pasako
PauLili parašė:
Laba diena.
Aš tokioj situacijoj nevažiuočiau. Ilga kelionė išvargs, neigiamos emocijos...Ar verta rizikuoti? Aišku, suprantu, kai kažkas iš artimiausių giminaičių išeina, bet kaip supratau, ryšys nėra labai artimas, ypač jums.
nietida parašė:
O kaip jums merginos su strijomis?atsirado?
Neturiu kolkas
Bet labai džiaugtis negaliu-mano sesei savaitę prieš gimdymą visas pilvas ,,sutrūkinėjo''
sigutte parašė:
Aš tai labai keistai pasijutau, kai man pasakė "Labai ilgos kojos". 31 sav. svėrė 2kg.300g.![]()
Matyt būsimas modelis pas jus pilvukyje įsitaisęs
Diatrix parašė:
Aš tokioj situacijoj nevažiuočiau. Ilga kelionė išvargs, neigiamos emocijos...Ar verta rizikuoti? Aišku, suprantu, kai kažkas iš artimiausių giminaičių išeina, bet …
aš vyrui taip ir sakiau, matyt, bus manekenė
tai atgal sulaukiau "nifiga, geriau jau tegul žaidžia krepšinį "
Žodžiu, pasijuokėm ir tiek. O tas kojų ilgumas turbūt bus paveldėtas, mes patys aukšti (as178cm, vyras196cm), tai natūralu, kad ir vaiko ilgos kojos
O svoris vaikelio 2kg 300g turbūt irgi bus į vyro, nes 4,5kg gimė....
Sveikos, musu antrasis vyrukas bus didelis kaip ir pirmasis, 31sav 3d buvo 2145gr, vel echoskopuos spalio pradzioj. Man del gestacinio diabeto vaikuti matuoja pagal procentiles, tai buvo 59, jei virsys 85 procentiles tai tada skatins gimdyma 38sav,tikiuosi to neprireiks.
O kaip mamytes jums su miegu? Man tai klubai jau pradejo skaudet, nebegaliu ant sono miegot
bambatukas parašė:
Sveikos, musu antrasis vyrukas bus didelis kaip ir pirmasis, 31sav 3d buvo 2145gr, vel echoskopuos spalio pradzioj. Man del gestacinio diabeto vaikuti matuoja pagal…
O taip, tas klubu skausmas-puikiai pazistamas jausmas
ruosias musu organizmas gimdymui
Sveikos... gal galit patarti, kas jau esat gimdziusios, o gal jau ir is naujuju mamyciu, kas jau pirkot kelnaites po gimdymo ar korsetus, prilaikyti pilvo raumenims? Kas yra geriau... ziuriu tu kelnaiciu visaukiausiu, su trumpu liemeniu, su ilgu, su korsetais... gal kas turit kokiu pastebejimu ar atsiliepimu? dekui
Milagra parašė:
Sveikos... gal galit patarti, kas jau esat gimdziusios, o gal jau ir is naujuju mamyciu, kas jau pirkot kelnaites po gimdymo ar korsetus, prilaikyti pilvo raumenims…
Aš turėjau korseta aukštu juosmeniu.
Gimdymo metu mane kirpo, dvi savaites sėdėt neleido, į kelnes nei žiūrėt nenorėjau, o jei dar būtų reikėje apsitempti kelnaites su korsetu (kur 2 in 1 būna)
Nežinau... Nežinau...
Kitų mamyčių gal ir patirtis kitokia
BeFree parašė:
visada yra paklaida, galų gale - tėvelių sudėjimas, mityba nėštumo metu labai daug lemia![]()
mano vyras gimė gana mažiukas apie 2,500 kg, na dabar nepasakyčiau kad mažiukas
tai gal bus į vyrą mūsų mergytė
As pati gimiau 59 cm ir virs 4 kg, vyras 56 cm irgi apie 4 kg. Tai mazo vaikelio nesitikiu
o taip baisiai skamba man visi tie kirpimai, plysimai
penktadieni varau echoskopuotis, idomu koks bus musu svoris
mano akimis, tai pilvukas sustojo augti, kasdien toks pats atrodo
margaspalvisdrugelis parašė:
As pati gimiau 59 cm ir virs 4 kg, vyras 56 cm irgi apie 4 kg. Tai mazo vaikelio nesitikiuo taip baisiai skamba man visi tie kirpimai, plysimai
penktadieni v…
ir su mažyčiu vaiku galima plyšt gi. Paklausk geriau gydytojos apie rekomenduojamus pratimus prieš gimdymą, daryt Kėgelio ir viskas bus gerai
ehh, gi visos labiausiai laukiam sveikų vaikų, o jau berniukas ar mergaitė, didelis ar mažas - teks susitaikyt. Pamatysi, pagimdysi ir dar čia mums pasakosi, kad viskas tikrai gerai buvo!
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai