jele25kr parašė:
Grozis ant palanges,o uz lango vaizdas pasakiskas,labai grazu![]()
Aciukas
na taip grazu man kiekviena miela diena tas vaizdelis;)
jele25kr parašė:
Grozis ant palanges,o uz lango vaizdas pasakiskas,labai grazu![]()
Aciukas
na taip grazu man kiekviena miela diena tas vaizdelis;)
Ieva-Ievute parašė:
Sulaukiau ir as suvalgius saldumynaa matai kaip cia,tai gerai tada kad i tase ir bodziuku isimeciau
tai zinai per saremius tai manau fainai kai groja sveln…
Bent jau draugė sakė, kad reikėjo kepurytės, kojinyčių, bodžiuko, šliaužtukų ir bliuskutės
O paskui kiek dienų laikys tiek ir rūbelių perrengimui turėt.
Faina tikrai muzikytė
Gal nuteiks ramiau
Kad aš kai lankausi tik rizikingu neštumu kabinete tai ten skubina visad, pagal laika pakviečia, echo pažiūri ir laisva, vargu ar vestu parodyt gimdyklas
Na pamatysiu kai jau nuveš
Vidmante33 parašė:
Ka gero mamytes mezgat savo maziukams?
Gražūs mezginukai ir vaizdas už lango
Aš numezgus po megztuką, primezgus kepuryčių ir batukų, daugiau nieko nemoku
Noriu kojinyčių numegzt, bet vis nesigauna tai per mažą, tai per didelę numezgu, tai paskui nei nemezgu antros
Lyleyla parašė:
Gražūs mezginukai ir vaizdas už lango![]()
![]()
Aš numezgus po megztuką, primezgus kepuryčių ir batukų, daugiau nieko nemokuNo…
Man su kojinitem panasiai niekaip nesigauna mazytes numegzt
Tai batukus tik varau
dabar galvoju ka dar cia numegzt
Lyleyla parašė:
Bent jau draugė sakė, kad reikėjo kepurytės, kojinyčių, bodžiuko, šliaužtukų ir bliuskutėsO paskui kiek dienų laikys tiek ir rūbelių perrengimui turėt.
…
Man tai mano gyditojas pas kuri gimdyt zadu,tai sake kad gali ten aprodyt po gimdymo palatas ir visa kita
ir sake dar kad buna vyksta ir paskaiteles mamukam jai noras yra
zemynazemyna parašė:
as tai nesuprantu, juk ta gliukozes testa turi daryti 28 savaiciu taip ? man nedare nes atseit nepapuolu ir rizika, bet vakar dare paprasta slapima ir krauja, ir sl…
Ne velai. As irgi praeita sav geriau gliukoze nes rado cukraus. Tyrimo atsakymai geri, viskas normoj. Gal virskinimas sutrikes? As pries darydama slapimo tyrima buvau sunegalavus, skrandis nedirbo pora dienu, tai todel ir rado ta cukru.
Astonja parašė:
Ne velai. As irgi praeita sav geriau gliukoze nes rado cukraus. Tyrimo atsakymai geri, viskas normoj. Gal virskinimas sutrikes? As pries darydama slapimo tyrima buv…
na tas virskinimas tai nzn aplamai tas skrandis atrodo nedyrba man. o beto savaitgai buvau gimtadienyje, gali masyki sveciavomes nuo penktadienio iki sekmadienio, tai ir tortuka ir sausainuku prie kavytes ir sakocio taip neblogai paskanavau visas dienas, tai sakyciau gal cia ir pakenke.
mamamiaa parašė:
Gal kur pigiau patalyne radot pirkti Vilniuje, arba internetu?![]()
Sako Gariunuose kainos geros , dar nebuvau, bet planuoju apsilankyt. Drauge patalynes kompl ten po 35lt pirko, pigiau nei pardej tikrai.
Ieva-Ievute parašė:
Man tai mano gyditojas pas kuri gimdyt zadu,tai sake kad gali ten aprodyt po gimdymo palatas ir visa kitair sake dar kad buna vyksta ir paskaiteles mamukam jai…
O pas koki gydytoja tu zadi gimdyti?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai