jol_ parašė:
Mano dukra vienaragi siemet issirnko, visad darydavom pagal spalvas. Tai siemet bus akcentuojama rozine spalva ir vienaragis😁 galvoju pinjata vienaragio padaryti, j…
Oho, faina idėja!!
jol_ parašė:
Mano dukra vienaragi siemet issirnko, visad darydavom pagal spalvas. Tai siemet bus akcentuojama rozine spalva ir vienaragis😁 galvoju pinjata vienaragio padaryti, j…
Oho, faina idėja!!
Klaudijaaa parašė:
Oho, faina idėja!!
Dukra issirinko torta, vienaragi. 
O siandien pamaciau tokias fainas pinjatas ir taip pat uzkliuvo tas vienaragiukas (fb puslapis pinjata siluteje)

Maniškis irgi jau nuo vasario men klausia na kiek liko iki mano gimtadienio 😂😂😂 planavom batutu parke daryti,bet su tuo virusu 🥴 tai nusprendem issinuomuoti pripuciama batuta ir pakviesti draugu vaiku 😊 bet oras nezinia koks bus 🙈 per treciaji buvom issinuomave,tai labai patiko 😊 o tema issitinko lego 😁😁😁
Akire12 parašė:
Maniškis irgi jau nuo vasario men klausia na kiek liko iki mano gimtadienio 😂😂😂 planavom batutu parke daryti,bet su tuo virusu 🥴 tai nusprendem issinuomuoti pripuci…
Mes dar temos neissirinkom
bet žaidimų kambarys jau užsakytas
Julia_2 parašė:
Mes dar temos neissirinkombet žaidimų kambarys jau užsakytas
Mes galvojam issinomuoti pripuciama pili/batuta 😁 tik labai pavojinga del oro🙈 tiesa o ka dovanosit? Ar dovana ir bus svente? Mes neturim visai minciu 🥴 labai nori plancetes,bet nenoriu pirkti,nes paskui neatitrauksi..
Akire12 parašė:
Mes galvojam issinomuoti pripuciama pili/batuta 😁 tik labai pavojinga del oro🙈 tiesa o ka dovanosit? Ar dovana ir bus svente? Mes neturim visai minciu 🥴 labai nori …
Mūsų dovana bus šventė 80e, plius dar dekoracijos, dar tortas 60e. O dovanu duos seneliai, tetos
Sidzita parašė:
Mamos, kaip pas jusu vaikucius su dantuku pasikeitimu? Mano vaikui 6metai liepos 30d. Pries pora dienu tik pirmas dantukas iskrito.
Rugpjūčio 6 sukaks 6 metai,o dantukas ne vienas net nekliba. Vis paziuriu ar is apacios koks nelenda, nu bet viskas atrodo gerai. Eisim pries mokyklele pasirodyti odontologui tai dar paziures
veve parašė:
Rugpjūčio 6 sukaks 6 metai,o dantukas ne vienas net nekliba. Vis paziuriu ar is apacios koks nelenda, nu bet viskas atrodo gerai. Eisim pries mokyklele pasirodyti o…
O jus i paruosiamaja ar i pirma leisit :)?
Sidzita parašė:
O jus i paruosiamaja ar i pirma leisit :)?
Į paruošiamaja.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai