Akire12 parašė:
Na dar turite 7sav tai susidesit 😊
O del laiko jis tikrai toj praskries net nepastebesim 😔
Dabar kai daiktais pildosi namai, tai jau ir as kaip dukra, kaip vaikas nekantrauju😁😁😁
Akire12 parašė:
Na dar turite 7sav tai susidesit 😊
O del laiko jis tikrai toj praskries net nepastebesim 😔
Dabar kai daiktais pildosi namai, tai jau ir as kaip dukra, kaip vaikas nekantrauju😁😁😁
vilma s parašė:
Sveikos kaip liepinukams su dantukais? As vakar gavau lengva soka kai pamaciau kad vaikui neiskrito pietinis o antroje eileje jau islindo nuolatinis o pieninis vos …
Iskrite apacioje du priekiniai ir auga nuolatiniai. Ir gale virsuje is abieju pusiu jau islinde nuolatiniai kruminiai
vilma s parašė:
Sveikos kaip liepinukams su dantukais? As vakar gavau lengva soka kai pamaciau kad vaikui neiskrito pietinis o antroje eileje jau islindo nuolatinis o pieninis vos …
Manajai apatiniai priekiniai jau isauge nuolatiniai, rudeni atsikraten pieniniu. Virstuiniai kliba bet lengvai. O gale apacioj 2 nuolatiniai kruminiai
vilma s parašė:
Laba mes labai vargstam. DANIELIUI buvo taip pat, ne iškrito pieniniai viršuj o jau buvo vienas dantukas išlindęs nuolatinis. Teko traukti 2 pieninius, vėliau dar ir trečią nes pieniniai nekrenta o auga jau nauji.
Kaip vėliau išaiškėjo ten ne nuolatiniai o virš kompleksiniai. Kuries istraukti reikejo operacijos. Vat taip ir gyvenam jau puse metu be viršutinių dantukų
Akire12 parašė:
Oho,mum dar nieks nevyksta 😳😳😳
Sveikos, as tik prisijungiau ;) mano berniukui irgi nieks nekliba ir nekrenta ;)
Sveikutės! Jungiuosi prie jūsų grupės ir aš. Mano dukrelė gimė 2014 liepos 6, bus jau 6 metukai. Atrodo dar ilgai iki gimtadienio bet man jau dabar kvaršina galvą "Mama kokia tema bus gimtadienis" "Ar gali būti princesių". Gal turite ką pasiūlyti, tokio įdomesnio? Dukrytei patinka rožinė spalva, barbės,princesės, peppa pig..
Klaudijaaa parašė:
Sveikutės! Jungiuosi prie jūsų grupės ir aš. Mano dukrelė gimė 2014 liepos 6, bus jau 6 metukai. Atrodo dar ilgai iki gimtadienio bet man jau dabar kvaršina galvą "…
Mano dukra vienaragi siemet issirnko, visad darydavom pagal spalvas. Tai siemet bus akcentuojama rozine spalva ir vienaragis😁 galvoju pinjata vienaragio padaryti, jei spesiu iki brolio gimdymo😁😁