zaneta1102 parašė:
Kadangi turiu savo ir salotu ir krapu tai neplikau, tiesiog nuplaunu ir i kose.
Aš iš bobulytės pirkau, bet ką ten žinosi kaip augina. Gal nuplikysiu
Ačiū,kad pasidalinot
zaneta1102 parašė:
Kadangi turiu savo ir salotu ir krapu tai neplikau, tiesiog nuplaunu ir i kose.
Aš iš bobulytės pirkau, bet ką ten žinosi kaip augina. Gal nuplikysiu
Ačiū,kad pasidalinot
Kristutis parašė:
O kas kiek laiko jums daro kraujo tyrimą? Mums darė 6 mėn su trupučiu, tuomet buvo apie 120, tiksliai nepamenuTuomet buvo geras, o po to karto ir nebedar…
Mum dare kas pora sav. Jei sergam dar dazniau.tik dabar po men laiko eisim kraujo tyrimu kartot. Gelezies nebegeriam tikuosi rezerva buvom sukaupe ir hemoglobinas nebus krites.
Kristutis parašė:
O kas kiek laiko jums daro kraujo tyrimą? Mums darė 6 mėn su trupučiu, tuomet buvo apie 120, tiksliai nepamenuTuomet buvo geras, o po to karto ir nebedar…
Mums tikrino kazkur 4men ir 9,nes gydytojai Natas pasirode isbales,dabar vel tikrins ar pakilo hemoglobinas
vaitind parašė:
Super. Aciu. Gaila pupeliu negalim valgyt ir visko,kas pucia pilveli,nes poto piktas ir neramus tampa,tai pupeles,zirneliai,kukiruzai mums ne pakeliui. O versiuko l…
nebandem dar liezuvio, kazi kur ji pirkt
DiDi parašė:
Lauku vejas kada jus pas hematologa eisit ir kuriam mieste? Butu idomu kito hematologo nuomone del hemohlobino. Jei ka idomaus vertingo pasakys pasidalinkit cia :o…
eisim Vilniuj 18d.
Kristutis parašė:
Prisiskaičiau, kad jau duodat vaikams krapų, salotų lapų, tai ir aš šiandien iš bobučių prisipirkauO juos nuplikot, kartu verdat su kitais ingridientais ar tik …
as salota nuplauta duodu i ranka
Mamytes, kurios maitinate mp kaip jums su uzmigimu per pietukus? Jau kazkur menesi buvau sumazinusi mp iki valgymu ryte ir pries nakties miega + nakti kiek nori, uzmigdavom visai neblogai panesiojant ar padainuojant, bet jau savaite kaip per pries pietu miega prasideda isterija, pradeda draskytis, spiegia, paguldzius blogai, pasiemus i rankas rieciasi, nebezinau ka daryti, ar cia oziukai ar cia jis pienelio taip nori :/ gal kuriai irgi taip yra ir kaip reaguojate? Po menesio vaziuosime i vestuves ir mazaji teks palikti seneliams tai iki to laiko norejau nutraukti maitinima bet tikriausia neiseis
monyk24 parašė:
Mamytes, kurios maitinate mp kaip jums su uzmigimu per pietukus? Jau kazkur menesi buvau sumazinusi mp iki valgymu ryte ir pries nakties miega + nakti kiek nori, uz…
mazylis matyt jaucia, kad norite nutraukti maitinima, del to dar labiau prasosi. Jis dar toks mazas, ar tikrai vienos vestuves yra pakankama priezastis atimti pienuka is tokio mazo? Vezkites kartu, arba palikit seneliams savo pieno, blogiausiu atveju, gal misinuka pagers diena dvi. Mano sunus jau dvejose vestuvese su mumis dalyvavo, jokiu minciu net nebuvo jo palikt, tuo labiau nujunkyt del to.
Atleiskit, kad taip grieztai, truputi pasipiktinau
na bet jusu vaikas, jus sprendziat.
monyk24 parašė:
Mamytes, kurios maitinate mp kaip jums su uzmigimu per pietukus? Jau kazkur menesi buvau sumazinusi mp iki valgymu ryte ir pries nakties miega + nakti kiek nori, uz…
Mes ir kita menesi vaziuojam i vestuves,irgi mazaji seneliams paliksim,bet as galvoju,kad viena para be pienuko nieko blogo nenutiks
grisim kita diena ir toliau maitinsiu
laukų vėjas parašė:
mazylis matyt jaucia, kad norite nutraukti maitinima, del to dar labiau prasosi. Jis dar toks mazas, ar tikrai vienos vestuves yra pakankama priezastis atimti pienu…
Taip ir maniau kad tu pasireiksi
nepykstu tikrai, noreciau pasiimti maziuka bet jis labai bijo triuksmo, pabuna pora valandu ramus ir prasideda zirzimai, tai jam bus smagiau su seneliais kurie ji miluos ir gales visa demesi skirti jam
tai kiek suprantu tu kiek nori tiek maitini vaikuti?
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai