2014.12.01 16:54 (prieš 11 m.)
J.Vaida parašė:
Pliurpiam vis apie mazylius. Mamytes, papasakokit kaip pacios jauciates? Ar jau po gimdymo atsigavot ar buvot pacios pas gydytoja? Ar jau viskas sugije ir gyvenat s…
Kartais vaikstau apsimiegojus, nes anksciau buvau miegale, bet vis vien per nakti stengiuos ismiegot po 7-8h todel rytas buna velyvas
kad buciau zvalesne ir pfu pfu pfu neskilinetu nagai, neslinktu plaukai ir negestu dantys, po gimdymo pradejau gert vitaminus, kad atsistatytu viskas i vieta, nes nuo nuovargio ir vitaminu trukumo pastebejau kaip rega buvo suprastejus, dabar atsistate
nors mano pilvas buvo labai nedidelis, o po gimdimo atrodziau kaip negimdzius, bet dar jauciu kad gimda pilnai nera susitraukus, likes toks maziukas kietas issokes pilvukas, kuris traukias(aisku jis issoko sioi savaitei ir tai ne lasinys );D pavalgyt nevisada yra kada, nes reik maitint mazaja, o ir tevelis valgyt nori, tai kai visus pamaitinu, tada ir pati galiu pavalgyt ;DDD pas gydytoja dar nebuvau, bet reiks nueit sia savaite, kadangi buvau truputi kirpta, tai zaizda irgi gija, tik kazin kaip ten viskas sugis ir koks liks galutinis variantas. Bet seip gyvenam kaip po senovei, tik dazniausiai jau tenka nueit miegot tada, kai tevelis miega, o taip pasisilgstu to, kai kartu nueidavom miegot ir jis apsikabindavo, dabar jau tenka man apsikabint, bet mieganti. Kai mazoji leidzia mum kartu nueit miegot, buna taip gerai