Colliukke parašė:
Aaa, as supratau kad specialiai keliatės ir zadinat ja...
oj ne jeigu miega tegul tik miega
Colliukke parašė:
Aaa, as supratau kad specialiai keliatės ir zadinat ja...
oj ne jeigu miega tegul tik miega
hugo parašė:
As siulau pavalgyti tik tada kai jau pykt pradedabent jau mano dukryte tai muistosi lb daznai nakti, bet kol nepyksta - nepuolu kelt
![]()
tai as irjau taip pat darau
ingulius parašė:
Aš vis seku forumą, ir susidariau įspūdį, kad daugumos vaikučiai turi discipliną kada valgyti, miegoti. Mūsų panelė visiškai nesuupranta kad nakti reikia miegoti. b…
As maitinu tada kai nori vaikas, be apribojimu
zinok ir musu mazia supainioja diena su naktim
diena oavalgo ir atsijungia, o naktim bendrauti nori sakes, siandien vel bemiege naktis. Bandome diena maziau jai leisti miegot nesioju ant ranku kad stebetu aplinka, tada neuzmiega
ferfela parašė:
Pas mus panasi situacija. Bandau pagauti ritma bet vis issimusam. Kartais valgo kas 1val o kartais iseina kas 3val. Budrauja labai mazaiir neisivaizduoju kas pas…
Vat kad ir dabar 9 nusiprausem siulau zaisti kalbinu dzin ziyri kazin kur rankytes kisa i burnyte zirzia aha nori kruties duodu kiek pavalge kiek pabuvo prie jos uzsnudo paguldziau i vezima dvi minutes jau akytez stacios verkia. Imu ant ranku niekaip nerimsta nuo mano megztinio sagas gaudo su burnyte tarsi kruti apziot noretu raminu dainupju sokinenu ir t.t. nerimsta kas belieka? Vel prie kruties ir stai apie 11.00 12.00 kaip ir tiko miegelio laikas butu nes esu pastebejusi kad tikiu laiku ziopliukus gaudydavo ir mieguistas pasidarydavo. Mane tik drauge kuek apramino ji turi vyresni sunu tai sake kad nepergyvenk kaip maitinau mp ir man taip buvo veliau susitvarke viskas ir be to ritmas kas kazkiek laiko keicias. Taip apramino mane. Bet man tiek neramu kad vaikas mazai budrauja o ir miegas jo nenormalus snaudziantis toks tai nelabai ir paiilsi. Manai jei miegotu normaliau butu paiilsejas ir budraut noro daugiau turetu. Nzn.
nerigute123 parašė:
Ne vienai jum taip. As irgi maitinu pati ir ritmo valgyt kas tris val neturim. Apskritai kiekviena diwna buna vis kitokia nelabai suplanuosi ka. Bet stengiuos daryt…
Mamytės, nepamirškit kad būna augimo šuoliai
ir dabar jums kaip tik toks laikas. Leiskit būt prie krūties tiek kiek reikia, o kai visai pavargsit - prašykit tėvelio pagalbos, panešios, valandą galėsit atsigaut, duše pasilepinkit ir vėl į darbą - maitint
nerigute123 parašė:
Ne vienai jum taip. As irgi maitinu pati ir ritmo valgyt kas tris val neturim. Apskritai kiekviena diwna buna vis kitokia nelabai suplanuosi ka. Bet stengiuos daryt…
Viskas cia normalu, juk mazas dar jusu vaikiukas. Palaukit dar menesi ir pamatysit jau maziau krutis bus reikalinga, tada jau viskas ka mato idomu bus.
kantrybes kantrybes
nerigute123 parašė:
Vat kad ir dabar 9 nusiprausem siulau zaisti kalbinu dzin ziyri kazin kur rankytes kisa i burnyte zirzia aha nori kruties duodu kiek pavalge kiek pabuvo prie jos uz…
Mano dukryte vat jei diena stipriai neimiega o tik snusteli 15-20min tai buna irzli ir irgi prasos tuoj kruties, o jei ismiega 2 ar 3val tai atsikelia zvalute ir tada bendraut nori apie kokia 1val
stengiuos visaip kad tik imigtu nent vienam miegeliui diena
brigusia parašė:
Man labai patinka gerosios - linex baby. Pakuti 1kart per diena i piena supilu ir viskas. Biogaja irgi vartojam - tik lasint tiesiai i burnyte sunku![]()
biogaja mums sake lasinti i pienuka..
brigusia parašė:
Oj... mums gydytoja sake Tik aliejini su drakoniuku!ir duoti po maisto kokius 10min bent praejus - neatlips
![]()
na as Santariskese kai buvau, tai ten mamoms gamina specialiai, kur su naujagimiais, tai sakyciau normalus maistas..
o kai klinikose gulejau pries gimdyma ir po, tai nekoks maistas buvo, iskart matesi, ten visiems vienoda dave, neziurejo, kad mamos maitinancios.
Va del pieno esu girdejus, bet is kitos puses, juk kalcio reikia vaikui auganciam, tai kaip be pieno produktu..
brigusia parašė:
Oj... mums gydytoja sake Tik aliejini su drakoniuku!ir duoti po maisto kokius 10min bent praejus - neatlips
![]()
ferfela parašė:
Bandziau nuimti ir stebeti ir man atrodo kad visada stenikartais stenedama riecia prie saves kojytes ir iskakoja skystai truputi. Pastebejau kad ant manes miegod…
galima, bet pabandyk virinto vandens duoti
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai