brigusia parašė:
Man kartais atrodo kad TD yra gydytoju konsultacija![]()
Apie berimus ir temperaturas galima klausti, o apie isskyras jau ne.praleiskit posta, jei jums kliudo.
brigusia parašė:
Man kartais atrodo kad TD yra gydytoju konsultacija![]()
Apie berimus ir temperaturas galima klausti, o apie isskyras jau ne.praleiskit posta, jei jums kliudo.
Mehi parašė:
O kurios maitinat mp yra atsiradusios menesines? Nes man dar ne
Dar ne.
Mehi parašė:
Sianakt atsirado
Mehi parašė:
Atsirado nuo 6 men, labai lengvai praejo be skausmu
palette parašė:
Labas rytas mamytės.norėjau paklausti, gal kuriai yra panašiai.maitinu vis dar pati ir koseles valgom.mėnesinių dar nei karto nebuvo.jau kelias dienas jaučiu kaip m…
Man nuo kasdieniniu iklotu buvo alergija atsiradus isskiru buvo baisiai daug nustojus juos naudoti viskas susitvarke.o gal nescia???
Mehi parašė:
Nesupratau ar menesines nes vos keli kraujo lasai kelias dienas pasirode. Nes visada men pas mane budavo gausios. Visada geriau kontra.beharmones bet kazkaip vis pamirsdavau isgerti vel pradejus gerti men dgs nebebuvo ir nesuprantu ar kol gersiu kontra. Ju nebebus ar kol maitinsiu mp.
ferfela parašė:
Mamytes ar tiesa kad jei kudikis pradeda vartis nuo pilvo ant nugaros ir atgal neuzilgo prades neprilaikomas sedeti?![]()
Man atrodo cia individualiai kiekvienam
maniskis 4men vartesi visaip o sedeti pradejo 6men. Tai kudikio laiku skaiciuojant tie 2men nera lb neuzilgo :))
ferfela parašė:
Man nuo kasdieniniu iklotu buvo alergija atsiradus isskiru buvo baisiai daug nustojus juos naudoti viskas susitvarke.o gal nescia???![]()
Na testas tai neigiamas, o beto ir saugomes
Mehi parašė:
As jau tris savaites nemaitinu, bet nesulaukiu dar
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai