agniela parašė:
Dar ne bet zadu pabandyti isvirti kadangi pieno dar negali,tai su vandeniu virsiu![]()
As ir galvoju su vandeniu virti ir gal isvirus mp prideti. Bet forume mamyte rase kad manu kruopos bevertes. Idomu ar istiesu
agniela parašė:
Dar ne bet zadu pabandyti isvirti kadangi pieno dar negali,tai su vandeniu virsiu![]()
As ir galvoju su vandeniu virti ir gal isvirus mp prideti. Bet forume mamyte rase kad manu kruopos bevertes. Idomu ar istiesu
ferfela parašė:
As ir galvoju su vandeniu virti ir gal isvirus mp prideti. Bet forume mamyte rase kad manu kruopos bevertes. Idomu ar istiesu![]()
Taip manai vertes is esmes neturi, jos tik pripildo skrandi ir augina mase. Mano dickis pirma karta paragavo manu beveik 2m, kazkaip nematau reikalau vaikui duot beverti maista.
Mehi parašė:
Idomiai man kazkaip gamtos sukurta maitini mp o menesiniu neramano mergaite pradejo ant pilvo miegot ar negali uzdust taip ?
Viskas logiška
kai maitini mp tavo kūne yra kitokia hormonų pusiausvyra, todė ir nėra mėnesinių.
Torri parašė:
Taip manai vertes is esmes neturi, jos tik pripildo skrandi ir augina mase. Mano dickis pirma karta paragavo manu beveik 2m, kazkaip nematau reikalau vaikui duot be…
Na maniskei tikrai mases nereikia
anyta net storuliuke vadina mane tai erzina... Tiesiog nebezinau kokios kosenos isvirti ryte... Avizas nelabai noriai valgo o grikiu man neiseina ju susmulkinti i vientisa mase... Duodu valgyti uzpilamas kosytes bet nemanau kad jos gerai kudikeliams nors raso kad su vitaminais....
ferfela parašė:
Na maniskei tikrai mases nereikiaanyta net storuliuke vadina mane tai erzina... Tiesiog nebezinau kokios kosenos isvirti ryte... Avizas nelabai noriai valgo o gr…
Kukuruzus gali megint, jie smulkus. Soras.
ferfela parašė:
Na maniskei tikrai mases nereikiaanyta net storuliuke vadina mane tai erzina... Tiesiog nebezinau kokios kosenos isvirti ryte... Avizas nelabai noriai valgo o gr…
as uzpilama perku tik avizu kazkokia importine spec kudikiams. Nes kai norejau primaitinti kruopomis tai tik tokia radau musu parduotuveje. Visos kitos raso kas pieniskos tai nepirkau. Veliau kao turejau galimybe nuvaziavsu i didesne parduotuve ir prisipirkau mamuko koseliu. Buciau pirkus tokias kaip sau perku bet po pirmo nesekmingo bandymo susmulkinti ryzius prisipirkau vaikisku. Tai tik nuo grikiu ziaukcioja ir springsta. O visos kitos mum tiko. Mamuko perku todel kad jos susmulkinros ir paruostos kaip reikiant ir nera uzpilamos. Tik brangu bet po viena nusipirkau tai tikrai uzteks ilgam kol isvalgysim viska.
ferfela parašė:
Grikių dribsniai labai puikiai susismulkina!
lucita parašė:
Grikių dribsniai labai puikiai susismulkina!![]()
Bet ar nepalieka glitni masė ?
Man ir paprasti grikiai kuo puikiausiai susismulkina nors netrinu iki tyrės nes daktarė jau liepė vaika pratinti prie gabaliuku kad išmoktų kramtyti o ne tik ryti maistą
greta4321 parašė:
Bet ar nepalieka glitni masė ?Man ir paprasti grikiai kuo puikiausiai susismulkina nors netrinu iki tyrės nes daktarė jau liepė vaika pratinti prie gabaliuk…
Grikiai neturi to glitimo
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai