S.A. parašė:
Na stai pirmas blynas iskeptas![]()
labai grazus
S.A. parašė:
Na stai pirmas blynas iskeptas![]()
labai grazus
MilkyWay parašė:
Man užspaustas sėdimasis nervas, tai ir nugara ir kairė koja - kapiec, vos pakeliu koją. Kaip senutė. Vakar masažavausi, bet tik truputuka pagerėjo, nes man kai grę…
o jetau...ryt pas gine einu,reikes pasisakyt,paziuresiu ka sakys.. nes i darba reikia eiti, o diskomfortas didelis..
juste_r parašė:
Ar kuriai nors buna kad suskausta,tempia,ar stumia is vidaus ar kazkas pan. pilvo apacia? nemoku net paaiskint to jauso,bet tikrai nemalonus
man kazkp pan, sunku nakty apsiwerst jau del pilwuko
S.A. parašė:
Ziuriu jau daugeli skausmeliai aplankoO as sianakt kelis kartus su dejonem ir asarom atsibudau, nes siaubingai klubo sanarius skauda, kai miegu ant sono, o ant…
As tai miegu ant nugaros, man labai patogu ir kazkaip nei silpna nei ka
S.A. parašė:
Ziuriu jau daugeli skausmeliai aplankoO as sianakt kelis kartus su dejonem ir asarom atsibudau, nes siaubingai klubo sanarius skauda, kai miegu ant sono, o ant…
Man irgi buvo pradeje maust. Rekomendavo miegot su nesciosios pavalve. Tai tikrai padeda... Tfu tfu tfu :). Nebeskauda. Visad viena koja, sulenkusi ties keliu, pakelta laikau. Pabandyk, ir tau gal pades.
b1onde parašė:
As tai miegu ant nugaros, man labai patogu ir kazkaip nei silpna nei ka![]()
ant nugaros miegojimas leliukui nelabai gerai
Nezinau kiek tai susije, bet pastebejau, kad kai ilgiau pamiegu ant nugaros, atsibundu su galvos maudimu, tada verciuosi ant sono miegoti ir tas maudimas po kurio laiko praeina
Galbut tai tik sutapimas, o gal tikrai negerai, bet nutariau nerizikuoti ir dazniau vartausi, nes miegu jautriai, tai daznai prabundu
Astinukas parašė:
Man irgi buvo pradeje maust. Rekomendavo miegot su nesciosios pavalve. Tai tikrai padeda... Tfu tfu tfu :). Nebeskauda. Visad viena koja, sulenkusi ties keliu, pake…
As bandziau miegoti su pagalvele tarp koju, tai nelabai man padeda, vis vien jauciu tuos klubus. Manau reikes masazuotis kas vakara, gal tai pades siek tiek.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai