Niuune parašė:
Praso butinai savo tureti. Musu kontaktinis, bet be plono galiuko. Irgi buvo gerai tiko![]()
Kur pirkot?
Niuune parašė:
Praso butinai savo tureti. Musu kontaktinis, bet be plono galiuko. Irgi buvo gerai tiko![]()
Kur pirkot?
Sveikos
,
nuo penktadienio jungiuosi į Jūsų gretas. Būsiu Šiaulietė. Pirmadienį eisim su vyru persirašyti pas naujus daktarus, nes maniškiai liks Klaipėdoje...Studijų mieste.
Gyvensim Aušros alėjoje, norėjau Jūsų paklausti, pas kurią ginekologę persiregistruoti man?(neprivačiai) Pas ką jūs estate? patenkintos?
Ačiū iš anksto
Sraigė Karatistė parašė:
Sveikos,
nuo penktadienio jungiuosi į Jūsų gretas. Būsiu Šiaulietė. Pirmadienį eisim su vyr…
as neprivaciai einu pas Vaineikiene (gimdymo namuose),esu ja patenkinta
crema_fina parašė:
as neprivaciai einu pas Vaineikiene (gimdymo namuose),esu ja patenkinta![]()
Čia mamos ir vaiko klinikoje?
Sraigė Karatistė parašė:
Čia mamos ir vaiko klinikoje?
taip
Sraigė Karatistė parašė:
Sveikos,
nuo penktadienio jungiuosi į Jūsų gretas. Būsiu Šiaulietė. Pirmadienį eisim su vyr…
Mano panaši situacija buvo - persikrausčiau į Šiaulius paktiškai 8 nėtumo mėnesį. Užsiregistravau Varpo šeimos klinikoje (Tau būtų ir nelabai toli nuo namų, nes ši klinika yra prie Centrinio pašto) pas gyd. ginekologą J. Anužį. Aš jo nesiklausiau ar jis mane priims, tiesiog atėjusi į kliniką prisiregistravau ir pasiėmiau taloną pas jį
pirmąjį vizitą sutvarkė visus popierius, įsirašė pas save į įskaitą ir toliau labai gražiai mane prižiūrėjo - likau patenkinta ir galiu rekomenduoti jį.
Neringusia parašė:
Mano panaši situacija buvo - persikrausčiau į Šiaulius paktiškai 8 nėtumo mėnesį. Užsiregistravau Varpo šeimos klinikoje (Tau būtų ir nelabai toli nuo namų, nes ši …
Taip, mane prižiūrintis gydytojas taip pat Anužis, Varpo klinikoje. Nuostabus, be to jis dar ir Moters ir Vaiko Klinikoj akušerinio vedėjas, visgi rekomendaciją turi..... :)))
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai