sandrike88 parašė:
nu tipo gamtos atranka ir jokiu vaistu nera, kad tok maza nestuma isgelbeti...tai streso gavau gera doze ir pilvuko neleido glostyti, kazkokia beprote, bet tokia am…
Isivaizduoju
Tikrai kad beprote
sandrike88 parašė:
nu tipo gamtos atranka ir jokiu vaistu nera, kad tok maza nestuma isgelbeti...tai streso gavau gera doze ir pilvuko neleido glostyti, kazkokia beprote, bet tokia am…
Isivaizduoju
Tikrai kad beprote
modesta22 parašė:
Jo yra tokia tamsi trumpais plaukais gryna ragana 1para po gimdymo pirmas leliukas issikvieciau atejo uzsimiegojus sako kas yra sakau mano mazike dejuoja nu i saka …
Tai ta pati turbut
Rasiuks. parašė:
Sveikos, gal zinote kartais ar Domarkas nera atostogose.noreciau kita savaite pas ji vykti, bet aisku reiks skambintis pries tai, bet smalsu pasidare gal kuri ka zi…
Atostogose, nes db ji ligeikiene pavaduoja. Nuo 26 d berods.
Niuune parašė:
Atostogose, nes db ji ligeikiene pavaduoja. Nuo 26 d berods.
Aciu.taip ir galvojau
nesinori tada skambinti ir trugdyti atostogu metu.jei ka nors nugirsite kada gris turetu i darba praneskite cia, aisku jei nesunku
na as kai gimdziau pirnaji tj gulejau patologiniam 4 dienas na nzn sesutes visai nieko tokios tik tos praktikantes visai vistos, net spaudimo nemok matuot. o kai gimdziau ir pogimdyviniame skyriuje visos fainos buvo linksmos ypac man patiko gimdykloje akusere labai faina buvo. as neturiu nusiskundimu. bet cia kiekvienos nuomone
Rasiuks. parašė:
Aciu.taip ir galvojaunesinori tada skambinti ir trugdyti atostogu metu.jei ka nors nugirsite kada gris turetu i darba praneskite cia, aisku jei nesunku
![]()
aš pas jį taloną turiu birželio 23 dienai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai