sijute parašė:
Ui koks gražuolis! Jau tikras vyrukas! Net nepasakytum, kad buvo mažutis bejėgis kūdikėlis.![]()
Fainuolis
bet kaip greit auga
sijute parašė:
Ui koks gražuolis! Jau tikras vyrukas! Net nepasakytum, kad buvo mažutis bejėgis kūdikėlis.![]()
Fainuolis
bet kaip greit auga
DyDee parašė:
Fainuolisbet kaip greit auga
![]()
![]()
Aš tai dar negaliu patikėt, kad jau antrasis gimtadienis ant nosies
Kažkaip pirmojo taip laukiau ir atrodė toe pirmieji metai daug ilgesni. O antriejo tik žybt ir prabėgo
sijute parašė:
Aš tai dar negaliu patikėt, kad jau antrasis gimtadienis ant nosies![]()
Kažkaip pirmojo taip laukiau ir atrodė toe pirmieji metai daug ilgesni. O antriejo…
Nesakykit
Tikrai greit..neseniai ziurejau Dominyko nuotraukas kur jam buvo 2 men..3 men..jetau net nesitiki
DyDee parašė:
O sveikos mamytės !!!![]()
Pora gerų mėnesių nebuvau čia, tai ta proga sveikinu būsimas mamytes ir jau pagimd…
Oho kaip Jūs ilgai maitinote savo mažiuką!
mes tai tik 7 mėnesius kažkur
net neįsivaizduoju kaip mano berniukas dabar valgytų mamos pieną kai toks didelis. Aisku sveika ir sveikintina, vaikui tik geriau nuo to, šaunuolė mama :)!!!
O dėl puoduko tai į darželį nevedat? Nes mano vaikas irgi nenorejo daryti į puoduka, o nuo rugsejo pradejo eiti į darzelį ir išmoko
Menta parašė:
Oho kaip Jūs ilgai maitinote savo mažiuką!mes tai tik 7 mėnesius kažkur
net neįsivaizduoju kaip mano berniukas dabar valgytų mamos pieną kai toks didelis. Ai…
Ačiū dėl maitinimo
manau būčiau dar ilgiau maitinusi, bet kaip minėjau esame išvykę į uk, tai buvo momentų pilnų streso/įtampos ir pienas pradėjo mažėti, tuomet ir nusprendžiau kad bus pabaiga..Vaikas norėdavo o pieno nebudavo..Bet džiaugiuosi, kad greit apsipratom be mp.Aš irgi dabar kai pagalvoju tai keista kad taip ilgai maitinau
Į darželį neinam, galbūt grįšim "namo", tai tada leisim
Ir su puoduku jau bandom "draugaut"
kai "rimto" reikalo nori, tai jau pasisako "kaki"
Darželį išmokino auklėtojos ar kai pradėjo eiti į darželį tai su jumis namuose pradėjo sėstis ?
Sveikos mamytes
Dukryte uzmiega tik ant ranku
kai uzmiega guldau i lovyte kaip visada , bet ismiega 3-4h ir tada ji islipa ir ateina pas mus i lova
Net nz del ko ji taip keliasi ir ateina kodel neismiega iki ryto savo loveleja
Ar tai del to kad ilga laika as ja maitinai mp ir ji prisirisus yra lb miegot su manimi ar kaip ?
Eglutes mama Renata parašė:
Sveikos mamytesDukryte uzmiega tik ant ranku
kai uzmiega guldau i lovyte kaip visada , bet ismiega 3-4h ir tada ji islipa ir ateina pas mus …
Pas mus tas pats, bet tik tiek kad uzmiega pas mus lovoj ir poto nunesam i lovyte ir ryte turiu eit iskelt arba nakti ir pas save i lova, bet todel cia pas mus taip nes miegojo visad su mumis, o maitinau ja tik 6 sav
Evuttė parašė:
Pas mus tas pats, bet tik tiek kad uzmiega pas mus lovoj ir poto nunesam i lovyte ir ryte turiu eit iskelt arba nakti ir pas save i lova, bet todel cia pas mus taip…
Tai kaip suprantau jusu ismiega paguldyta visa nakty ir pati neislipa ir iki jusu neateina pratest miegucio?
Tai kaip suprantau jusu ismiega paguldyta visa nakty ir pati neislipa ir iki jusu neateina pratest miegucio?
Mano sunus migdosi savo lovoj, kitam kambary, bet keliasi ir kelis kartus per nakti. Ir dazniausiai mes turim eiti pas ji, o ne jis pas mus...o maitinau iki 1 ir menesio. Praeita men vedziau dukra pas neurologe, Ir uzklausiau del sito kelimosi pas ja, Sake sveikintina, kad miega savo lovoj, bet peranksti iskraustem i kita kambari. Gydytojai pataria iki 3 metu vaika migdyti savo kambaryje..nes jiems reikia mamos..kai prabunda ir jos nemato tada pradeda ja saukti arba eina patys ieskoti...
Ji neislipa nes per auksta jei lovyte ir bijotu, bet reik eit ja pasiimt vis, aha bet kartais tik puse nakties ismiega
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai