morloviene parašė:
Sveikos ? mamytės, kurios augina mergytes, kokie Jūsų mažųjų sudėjimai? Mes 104cm ir 17kg. Įdomu, kokie kitų sudėjimai ?
Mūsų 109 cm ir 18kg. 😍
morloviene parašė:
Sveikos ? mamytės, kurios augina mergytes, kokie Jūsų mažųjų sudėjimai? Mes 104cm ir 17kg. Įdomu, kokie kitų sudėjimai ?
Mūsų 109 cm ir 18kg. 😍
klaipediete1981 parašė:
Mūsų 109 cm ir 18kg. 😍
Mūsiškė irgi 104 cm, o svorio tikliai nepasakysiu, bet gal 17.5 kg
Eglutes mama Renata parašė:
SveikutesAr yra vaikuciu musu tarpe 4metu kurie miega lovelese dar?
Mes labai trumpai miegojom, jau porą metų didelėj lovoj dama miega
Eglutes mama Renata parašė:
SveikutesAr yra vaikuciu musu tarpe 4metu kurie miega lovelese dar?
Mano dukra lovytej miegojo iki 3 metuku. O paskui nupirkom jai lova, kurioje dabar ir miega, o lovyte atidave broliui 😊
biguduke parašė:
Sveikos mamytėsmano dukrytei išrašė nešioti akinukus, gal kas susidūrėte su tuo? gal patarsit į ką atkreipti dėmesį juos renkantis? Truputį pasiutus mano mergin…
Kad greičiau kojos nulūš, plastikiniai jie dabar - galima tada tik patart atkreipt dėmesį į garantiją
ir turbūt svarbu dėl noro nešiot, kad pati galėtų išsirinkti kokie jai patinka, kokių herojų su akinukais paieškot knygutėse/filmukuose
Shardik parašė:
Kad greičiau kojos nulūš, plastikiniai jie dabar - galima tada tik patart atkreipt dėmesį į garantijąir turbūt svarbu dėl noro nešiot, kad pati galėtų išsirink…
kolkas tai labai nešiot juos nori, tik dar jų nepasidarėm, kaži ar nepereis noras kai reiks nešioti
būtinai ružavi sakė turės būti
LauraJu-Ein parašė:
Senai berašiau komentarą, bet galvoju čia parašyt. Ar skiepijot berniukus nuo vėjaraupių?
Aš esu skiepijusis nuo erkinio encefalito, bet man pasireiske salutinis poveikis gana nemalonus, gydytojai nepripazista, sako tik sutapimas, bet po kiekvieno skiepo atsidurdavau ligoninej su mononukleoze... 2 kartai, gal tikrai tk sutapimas, bet uoga prisibijau skiepint
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai