ernesta.. parašė:
labuka. mane sendien jau pradejo pykinti..kai kazka uzvalgau pasidaro geriau bet labai trumpam, o pastoviai kazko kramtyti negaliu, darbas neleidzia.. tai savij…
MAne turbut jau daugiau nei savaite pykinimas kamuoja, istisai..
ernesta.. parašė:
labuka. mane sendien jau pradejo pykinti..kai kazka uzvalgau pasidaro geriau bet labai trumpam, o pastoviai kazko kramtyti negaliu, darbas neleidzia.. tai savij…
MAne turbut jau daugiau nei savaite pykinimas kamuoja, istisai..
laumzirgio.sparnai parašė:
O aš jau dvi su viršum savaites nieko normalaus negaliu suvalgyt... :S
as tai normaliai valgau, nuo nieko nebloga, bet va skarndis kai tik tustesnis tada bloga..
O Man su pirmaja labai padejo ligoninej pagulet skysciu palasint. Tada mane pykino ziauriai kazkur 8- 9 saw., nieko walgyt negalejau, ir sworis krito. Daktare pasiule pagulet keleta dienu, ir istikruju lb padejo. Weliau uzeidawo blogumu kartais, bet jau ne taip.
Labai tikiuosi kad si karta bus ramu
Panellė parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytėsnorėjau pasiklausti ar Jums buvo reikalingas siuntimas iš šeimos gyd. einant pas ginekologę(ą) ? Pasidariau testuką ir rodo || …
gali eit be seimos daktaro siuntimo pas gines
Sveikos merginos busimos esamos mamytes
as irgi prie jusu prisijungiu, pries pora dieneliu suzinojau kad laukiuosi, buvo tikrai didelis sokas neplanuotas leliukas del to iki siol kaip nesava esu...pykino mane cia kelias dienas, maude pilva, krutine padidejo viskas panasiai kaip pries menesines o pasirodo as laukiuosi netiketa labai...bet giliai sirdeleje dziaugiuosi ir vis prasau kad viskas butu gerai, du testukus pasidariau ir abudu ryskus ryskuteliai iki siol negaliu patiket, buvau snd poliklinikoj sakau noreciau isitikinti sako testas rodo99%, o pas mus tik po 8-12sav, as net nzn kiek laukiuosi gal kokios 4-5sav,nes menesines velavo apie dvi sav! As anglijoj todel cia taip niekas neskuba tikrinti jei testas parode teigiama tai vos nesedek lauk...biskiuka taip neramu...bet pilva lb maudzia man ir pykina pastovei, irzli mieguista pasidariau pati nebeatpazystu saves...pirmas leliukas tai nieko ir nesuprantu kas su manim vyksta
bet pagal tevu darzeli pas mane kovo vidury leliukas turetu isvysti pasauli
nenoriu per daugiausiai dziaugtis dbr labiausiai noriu kad viskas butu gerai.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai