Fainute_4 parašė:
o valgau tai tikrai daugiau... bent jau as... kad ir dabar slovika marinuotu agurku suedziau![]()
na nemanau kad nuo marinuotu agurkeliu svoris gali augt labai
Fainute_4 parašė:
o valgau tai tikrai daugiau... bent jau as... kad ir dabar slovika marinuotu agurku suedziau![]()
na nemanau kad nuo marinuotu agurkeliu svoris gali augt labai
sveikos oho kiek daug kas priiaugo as 3 su biski priaugau:)sian buvau pas daktare sake viskas labai gerai, tirymai super
labai dziaugiuosi o taip pergyvenau
klause leliuko sirdute tai jis ta aparata taip sparde taip malesi kad siaubas per kuri karta tik galejo paklausyt narmaliai kaip sirdute dirba
dziaugsmo pilnos kelnes:Dantradieni skanas gal suzinosim kas taip stipriai malasi
Labutis
man siandien tai tokia nepavydetina savijauta buvo
vaziavau i darba ir autobuse taip silpna pasidare,galvojau nualpsiu,teko islipti,atsisedau stoteleje ir nezinojau net ka daryti,rankos,kojos tik nutirpo,saltas prakaitas ismuse visa kuna,akyse aptiamo,labai issigandau
vos iki darbo daropojau
nuejau pas savo seimos gydytoja o ji net nesuprato kodel man taip atsitiko...
Gal kuriai is jusu taip buvo? ka darete tokiu atveju?
SanT parašė:
Labutisman siandien tai tokia nepavydetina savijauta buvo
vaziavau i darba ir autobuse taip silpna pasidare,galvojau nualpsiu,teko islipti,atsisedau stotele…
Labutis, siandien turejau tokia pat situacija
bet man manau CIA nuo to, kad as kaip tik nepriaugus svorio, jis man kaip tik nukrites
bet tikriausiai del to kad pas mane Jo pakankamai buvo
tai pilvukas tik dabar po truputy pradeda matytis, ir jau lyg jauciu, kad kazkas ten plaukioja
o del silpnumo tai nepirma karta man taip, bet praeina poto...gal tas oro trukumas autobusuose prideda savo
gintare parašė:
o as kazkaip mazai jauciu savo pupa,neramu man buvo,buvom snd skano tai sake kad placenta priekinej sienoj,nelabai suprantu ka reiskiasake viskas labai graz…
priekinėj sienoj bėda tik tada jei reikia daryt cezarį, nes sunkiau prieeit reik pjaut kitoj vietoj, o jei eis gimdymas natūraliai, viskas bus ok. jei pirma eitų placenta, o tada jau būtų bėda ir stebėjimas ligoninėj
ruhne parašė:
o siaube!!!!!!!!!! Aš tunku!!! Viskas, kokią tai mitybos programa reiks savaitgalį apgalvojus pasidaryti, kad čia kažkaip nlb jau normalu pas mane :/ Beto eisiu į p…
reikia valgyti ne už du , o dviese ir truputį po mažiau bet dažniau. nėštumo metu viso labao daugiau suvalgyt reikia 300 ckal, o tai viena riekė duodos ar keli vaisiai
kai norisi valgyti užsigerk vandens, nes kartais kūnas siunčia klaidingus signalus ir galvoji, kad alkana o apsirodo ištroškus
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai