saule245 parašė:
Suprantu, reikia pradeti nuo saves, reikia tam ryzto ir noroaciu jums uz patarima :*
Pas mus tapati situacija,vyras nori dar daugiau atrodo o aš visiškai nenoriu tai dėl to lb pykstames ,nežinau ar ilgai taip istempsim.
saule245 parašė:
Suprantu, reikia pradeti nuo saves, reikia tam ryzto ir noroaciu jums uz patarima :*
Pas mus tapati situacija,vyras nori dar daugiau atrodo o aš visiškai nenoriu tai dėl to lb pykstames ,nežinau ar ilgai taip istempsim.
mazas_eziukas parašė:
Labai pažįstama situacija...Man taip pat nėra noro mylėtis. Atlieku žmonos pareigas prisiversdama... Buvo/būna daug nesutarimų tarp mūsų su vyru, laiko sau…
Pasirodo ne man vienai tokia situacija, turbut vyram sunku suprasti moteri..
Tikrai ne viena... Mūsų santykiai geri, bet kad norėčiau su juo mylėtis taip dažnai kaip jis norėtų aš nenoriu.. Išvis nenoriu.. Ypač kai skaudėdavo pilvą, nes atrado pas mane endometrioze.. Dabar nėštumo metu nebėra skausmų, bet vis tiek nėra noro.. Iš pradžių lyg ir noriu, bet kol vaikas užmiega, kol apsitvarkai ir visi norai dingsta.. Svajoju tik apie miega...
saule245 parašė:
Pasirodo ne man vienai tokia situacija, turbut vyram sunku suprasti moteri..
Abiems poroje vaiko gimimas didelis įvykis. Moteris pamiršta, kad yra žmona ir lieka tik mama, vyras ilgisi žmonos, o ji jaučiasi neįvertinta, nes juk tiek del vaiko daro. Pora iš dviejų, tai jei bent vienas imasi pokyčių, situacija keičiasi ir porai, ko pasekoje ir kitas poros narys ima kitaip elgtis - pasikeitus situacijai nebegali elgtis taip pat. Tai pasiūlymai pradžiai:
- užmigdote vaiką ir pasiūlote vyrui kartu išgerti arbatos;
- pasitikti kasdien jį grįžusį karštu bučiniu (vietoj kasdienio ignoravimo ar nepadarytų darbų vardijimo)
- pasakyti "brangusis, žiauriai pavargau bendrauti su vien tik su vaiku per dienas, stogas iščiuožė, tai labai blogai veikia mūsų santykius, padėk rasti sprendimą, kaip man pailsėti, kad vėl galečiau jaustis moteris, o ne tik mana" (vyrai mėgsta spresti problemas ir gelbėti, o čia pagalbos reikia jo moteriai!)
- pasitikti šypsena, dėmesiu ir pietumis.
- palikti vaiką tėčiui pusdieniui ir išeiti į kirpyklą ar kur. Grįžusį pagirti, kad šauniai susitvarkė su vaiku.
Čia pradžiai. Toliau pagal fantaziją. Esmė - keistis pačiai nors truputį ir situacija ims keistis.
Ativsi parašė:
Tikrai ne viena... Mūsų santykiai geri, bet kad norėčiau su juo mylėtis taip dažnai kaip jis norėtų aš nenoriu.. Išvis nenoriu.. Ypač kai skaudėdavo pilvą, nes atra…
Pažadėk seksą, jei kol migdai vaiką sutvarkys viską, nes viskam šioje padety tikrai jėgų neužteks.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-m-birzelio-menesio-mamytes-4