Jaryna parašė:
Nuoširdžiai sveikiname![]()
Aš geriau folijos rūgšti, žuvų taukus o magni kiek žinau galima iki 6 mėn paskui n…
Magni galima iki pat gimdymo. Juk labiausiai jo gale ir truksta. Neseniai gimdziau tai domejaus
Jaryna parašė:
Nuoširdžiai sveikiname![]()
Aš geriau folijos rūgšti, žuvų taukus o magni kiek žinau galima iki 6 mėn paskui n…
Magni galima iki pat gimdymo. Juk labiausiai jo gale ir truksta. Neseniai gimdziau tai domejaus
G
aistuliukass parašė:
labas vakaras, atėjau pasidziaukti šnd gydytoja patvirino,kad laukiuosi 5–6 savaite. Tad kyla daug neaiškumu kokius vitaminus geriausia gerti. Ar galima papildomai …
Galima. Diasporal geriausias magnis. Bet jei meslungis netraukia tai klausimas ar jo reikia
seimynele123 parašė:
Mamos ar parodys kraujas ka nors, jei karsciavo sestadieni, vakar jau maziau, o siandien nekarsciuoja?
As visada palaukiu pirmas 3 dienas tik temp numusu jei auksta ir pas gyd vedu tik tada jei ketvirta diena nepagereja. Virusas per tris dienas ir praeina. Tikrai jokiu badymu emimu kraujo manau nereikia iskart. Gerai kad ir musu gyd taip atrodo. Per 3 metus tik karta krauja eme. Slapima keleta kartu. Bet ir susirges rimtai nebuvo.
sviktute parašė:
Tesiog jei magni vartoji iki pat galo galimas sunkesnis gimdymas nes gimdą sunkiau atsidaro . Kaip mes žinome magni išrašo kai būna gresentis persileidimas. Mano pusbrolio žmonai taip buvo ir kiek buvas pas daktarės visos sakė kad iki 7 mėn jei nėra jokių problemų.
sviktute parašė:
As visada palaukiu pirmas 3 dienas tik temp numusu jei auksta ir pas gyd vedu tik tada jei ketvirta diena nepagereja. Virusas per tris dienas ir praeina. Tikrai jok…
Nu zinokit nuejom pirmadieni pas daktare, padare krauja, parode kad yra virusinis. Nors tempe buvo tik sestadieni ir sekmadieni. Jau kai pirmadieni tempes nebuvo, tai maniau kad viskas praejo, bet va vakar tempe sokineti pradejo iki 37.5 . Pvz pamatuoju 37.5 po kokio pusvalandzio pamatuoju jau tik 36.7 ir tai nakti, ir taip dabar ryte
Sveikatėlės visiems zuikiukams
mums irgi dazniausiai jei sergam besimtome tempera buna, matyt tokiu virusu prigaudom. Neauksta ir sokinejanti tempe tai musu problema nes beveik visuomet ji pas mus tokia nors ir kaip ir viskas ok.
Kokius zaidimus zaidziate per vaikuciu gimtadienius kai sveciukai ivairaus amziaus?
Ir mano mažasis neatsilieka nuo masės
nuo vakar vakaro šoko aukšta temperatūra... Suvaldau ją kaitaliodama Nurofeną su Panadolu. O šiandien jį pražiodžiusi pamačiau ir priežastį - maži pūlinukai gerklėje. Turėjom tą bėdą prieš du metus. Tai šįkart jau nedelsdama čiupau antibiotikus (nesu jų draugė anaiptol...) Bet, sakykit, kaip jums pavyksta išlaikyti tą 8 val.dozavimo intervalą??? Aš pirmą dozę daviau 15 val. Antrąją turėjau duoti 23 val. Nu bet jis lūžinėja man jau kelias val.tai vos vos išlaikiau iki 22 val. Gavosi tik 7 val.tarpas
Ryte turėsiu žadinti 6 val. Nu bet jei po neramios nakties bus tik įmigęs - ar tikrai žadinti???
Pasidalinkit savo patirtimi - kaip pavyksta teisingai gydyt vaikiukus?
nerilyte parašė:
Ir mano mažasis neatsilieka nuo masėsnuo vakar vakaro šoko aukšta temperatūra... Suvaldau ją kaitaliodama Nurofeną su Panadolu. O šiandien jį pražiodžiusi pamač…
Pati duodat vaikui antibiotikus nepasitarus su gydytoju?
O jeigu ten specifinė kokia bakterija ir atspari jūsų duodam antibiotikui?
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai