evagel parašė:
As pati issikepuo kokia mesa det - fantazijos reikalas
as kepu maltos mesos kotletus
tik,zinoma,jau indigrientai jau ne tokie,kaip i kotletus
o del pav…
Kurioj cia tajp Vln???
evagel parašė:
o del pav…
Kurioj cia tajp Vln???
Ana Žv parašė:
Kurioj cia tajp Vln???
Paklausiu drauges i kokia mes ten ejom
nes ji vilniete,o ne as
grazuolla parašė:
Gal kuri zinote kada pildyti prasyma SODRAI del motinystes atostogu ir ismokos? Nes nelabai supratau...
Aktualus klausimas! Nenoriu suklaidinti, bet mano žiniomis, kai gydytoja sudarys elektroninis nėštumo ir gimdymo atostogų pažymėjimą t.y.daugmaž nuo 30 sav. Aš išvis nesuprantu šios sistemos tiesą pasakius! :)) galvojau viskas paprasčiau, o čia visokius prašymus rašyti reikia ir t.t
evagel parašė:
o del pav…
Gal pasakysi tokia vietą Vilniuje? Nes pirmą kart girdžiu. Yra dvi vietos
ir į tas vietas gali užeiti bet kada ;)
https://www.facebook.com/keule.ruke
Aš tai girdėjau, kad čia vat su eilemis vis ir geriausia uzsissakyti is anksto, mano kolega vienas buvo ten, tai sake atstovejo eile ir baigiasi hamburgeriu mesa
Ačiū
grazuolla parašė:
Gal kuri zinote kada pildyti prasyma SODRAI del motinystes atostogu ir ismokos? Nes nelabai supratau...
Kai bus 30 sav ir daktare israsys nestumo ir gimdymo nedarbinguma, jusu darboviete nusius sodrai NP_SD pranesima ir tuomet jus rasysit Sodroje arba internetu prasyma, kad sumoketu uz ta laika dalimis arba vienu kartu. Kai baigsis sitas nedarbinumas (mazdaug kai vaikuciui 2 men bus) savo imoneje parasysit prasyma, kad norite eiti vaiko prieziuros atostogu iki 1, 2 ar 3 metu. Imone nusius pranesima Sodrai, kad jus isejote atostogu ir tada jau jus nuvyke i Sodra arba internetu uzpildysit prasyma del ismoku (100 ar 70 ir 40 proc). Va taip ;)
v.j.k parašė:
Atleiskit, kad įsiterpsiu![]()
![]()
Mano krikšto dukra NerijaLabai gražus vardas
![]()
Man jis ir patinka...ypac ,kad gyvenant ne LT abiem kalbom raides vienodai tariasi,nera kokiu asociaciju zodiniu. Nors mano vyras ne lietuvis, noretume abu lietuvisko vardo,kol kas cia favoritas
Kristi.t parašė:
Kai bus 30 sav ir daktare israsys nestumo ir gimdymo nedarbinguma, jusu darboviete nusius sodrai NP_SD pranesima ir tuomet jus rasysit Sodroje arba internetu prasym…
Dekoju, dabar aiskiau, nes ju tinklapyje, kiek sudetingiau
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai