Mes isigijom Teutonia Be you. pirkom iz zmoniu. 2014 metu. Dar su garantija. Ir mokejom tik 500 euru
evagel parašė:
Mano vyras buvo labai uz Teutonia![]()
Mes isigijom Teutonia Be you. pirkom iz zmoniu. 2014 metu. Dar su garantija. Ir mokejom tik 500 euru
evagel parašė:
Mano vyras buvo labai uz Teutonia![]()
emilija_n parašė:
Mes isigijom Teutonia Be you. pirkom iz zmoniu. 2014 metu. Dar su garantija. Ir mokejom tik 500 euru![]()
Na,Teutonia man kategoriskai nepatiko
grynai tankas ir be galo sunkus
moonce0123 parašė:
Sveikos, o kokios linijos prausimuisi sampuniuka ir kitas higienos priemones patariat naudoti kudikiui?
cia jau reikia atrasti savo kudikiui tinkamiausia..Musu mergytei sis puikiai tiko ir tinka.
Rhealba avižų daigai: išskirtinis A-DERMA atradimas. Mūsų gilios žinios apie Rhealba avižų auginimą ir daugiau nei 20 metų mokslinių tyrimų patirtis leido mums atskleisti savitas ir nepanaudotas jaunų Rhealba avižų daigų savybes pirmoje augimo fazėje: maksimalią ypatingų veikliųjų medžiagų koncentraciją, nepaprastą veiksmingumą ir labai gerą odos toleranciją.
A-Derma Exomega prausiamasis aliejus
EXOMEGA prausimosi aliejus yra sukurtas atopinei (kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų) ir labai sausai veido ir kūno odai valyti kasdien: • Švelniai valo odą (bemuilis). • Ramina, nes turi Rhealba avižų daigų ekstrakto, kuris malšina odos sudirgimą. • Drėkina viršutinius odos sluoksnius ir sumažina sausumą dėl sudėtyje esančio originalaus junginio Filaxérine - filagriną stimuliuojančios medžiagos ir nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių Omega 6. Prausimosi aliejų gerai toleruoja atopinė oda – tai patvirtino dermatologai

evagel parašė:
Mes Peg Perego issirinkom su klasikine vaziuokleva toks
![]()
Man reiks paziureti irgi, nes niekaip negaliu apsispresti
Leg perego buvo sarase. Bet kadangi artima drauge turi, tai atkalbejo. O del teutonia paziuresim kaip bus. Tikrai jis ne graziausiai. Bet si karta atidavem duokle praktiskumui.
evagel parašė:
Na,Teutonia man kategoriskai nepatikogrynai tankas ir be galo sunkus
![]()
emilija_n parašė:
Leg perego buvo sarase. Bet kadangi artima drauge turi, tai atkalbejo. O del teutonia paziuresim kaip bus. Tikrai jis ne graziausiai. Bet si karta atidavem duokle p…
Na mes si vezima perkam sesiems menesiams
bus matyt
ilgai kankintis nereiks,jei nepatiks
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai