Kamile30 parašė:
Aciu. Taiva bija nedaeit iki to sinusitoidomu sinupret gal nera labai kenksmingas...nes cia kol iki daktaru paklaust prieisi tai dar visokiu bacilu prisigaudysi…
As gelomyrtol naudojau. Ji galima nesciosioms.
Kamile30 parašė:
Aciu. Taiva bija nedaeit iki to sinusitoidomu sinupret gal nera labai kenksmingas...nes cia kol iki daktaru paklaust prieisi tai dar visokiu bacilu prisigaudysi…
As gelomyrtol naudojau. Ji galima nesciosioms.
Sakirma parašė:
Ar yra nestukiu, kurias kankina meslungis? Siaubas, jau kelinta naktis, rytas, kai beprotiskai "lauzia" kojasgeriu magni karta per diena, ryskiai nepadeda...
Mane kamuoja, tai daktare padidino doze magnio, berots susitvarke.
Ingreee parašė:
Sveikoa mamules ;) gana apie tuos negalavimus ;))) be ju nepajaustume dziaugsmo ;))) bet gimdyt tai kuo toliau tuo labiau bijauna o ka laisvalaikiu veikiat? Kai…
aš mezgu, neriu, siuvu. Norėtus daug ką padaryt,bet jausave stabdau, kad gal mažajam net nereikės tiek visko
Kamile30 parašė:
Gal kuri gerete nuo slogos vaistus? Na kuriuos idomu nestukem galima? Kazkada atsimenu buvo sneka, bet kur jau dabar rasiu...nes matau su arbatom ir skalavimais nep…
Aš gėriau Sinupret gydytoja rekomendavo. Padėjo
Kamile30 parašė:
Gal kuri gerete nuo slogos vaistus? Na kuriuos idomu nestukem galima? Kazkada atsimenu buvo sneka, bet kur jau dabar rasiu...nes matau su arbatom ir skalavimais nep…
Gelomyrtol forte-stipriai rekomenduoju,iki per 5 metus nieko geresnio nesu radus
Ingreee parašė:
Sveikoa mamules ;) gana apie tuos negalavimus ;))) be ju nepajaustume dziaugsmo ;))) bet gimdyt tai kuo toliau tuo labiau bijauna o ka laisvalaikiu veikiat? Kai…
As vakar pradejsu megzti pleduka,tai laukia ilgas darbas,paskutini syki gal pries 10 metu teko kazka tokio daryt,mielai numegzciau kepuryte ir kojinytes,bet nemoku,kas pamokys?
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai