idomii parašė:
Tada atrodo uzteks, tik sau nepamirskit pamperso paimt ar iklotu![]()
Tai taip, cia klausiau tik del naujagimio rubeliu
Aciu jums
idomii parašė:
Tada atrodo uzteks, tik sau nepamirskit pamperso paimt ar iklotu![]()
Tai taip, cia klausiau tik del naujagimio rubeliu
Aciu jums
aiste-aiste parašė:
As jusu pilvinukai zagsi?manoji pilve kazko daznai zagsi..
Žagsi, normalu
O mes šiandien grįžom biškį streso įsivarę...
Išėjom su vyru pavedžiot šuns, tai vėl mūsų šunį užpuolė iš nežinia kur atsivijęs vilkšunis. Gerai, kad vyras buvo, tikrai nebūčiau pajėgus tų šunų išskirt ir dar pati apsigint, nes ir man ant pilvo šoko. Ir kaip mums nesiseka, mūsų šunį jau trečią kartą per metus taip užpuola, šiandien tik už gerklės pačiupo porą kartų, prieš tai esam ir gilias kastines žaizdas gydę... Kaip pikta ant kaimynų, kad pastoviai savo piktuosius šunis paleidžia po rajoną lakstyt ir vis teisinas, kad vienam netyčia vartai atsidarė, kitam netyčia pasprūdo ir pan.
Sveikos mamytes, snd tvarkiaus ir radau tokiu dalykeliu.. Gsl pazistate kam reikia? Turiu prontogest (progesterono) zvakuciu beveik pilna dezute, duphaston beveik pilna juostele, 3 buteliukus homeopatiniu zirneliu nuo miomu ir arbatos moterims nuo miomu.. Gal zinote, kam reikia? Gaila ismest gerus ir nepigius daiktus, jei kam reikia, padovanociau..
idomii parašė:
Po viena vnt tikrai neuzteksgi 3 dienas laikys
priklauso nuo ligoninės. Kitur aprengia. Man sakė pasiimti tik išvykimui,nebent pati asmeniškai noriu kad atsivežtus rūbus rengti
LA.PER.LA parašė:
Labuka. Turiu Jums naujienu...kovojau su lb dideliu rugstinguma, naakti neimanoma miegoti, jau skrandzio skausmai budavo, nuo bet kokio maisto grauzdavo skrandi. G…
o tabletės prieš tai padėjo? nes man maalox tabletės nifiga nepadeda. Dieną kefyriukas arba borjomi,o naktį kad greit nuimtų tai rennie super..
Žliumbikė parašė:
o tabletės prieš tai padėjo? nes man maalox tabletės nifiga nepadeda. Dieną kefyriukas arba borjomi,o naktį kad greit nuimtų tai rennie super..
Ne tableciu situ nebandziau pasiule kiseliu ta, o siaip tik rennie vartojau visa laika ,linu semenys. O nuo kefyro man lb kildavo :/ Sveikit ir Jus ;)
LA.PER.LA parašė:
Ne tableciu situ nebandziau pasiule kiseliu ta, o siaip tik rennie vartojau visa laika ,linu semenys. O nuo kefyro man lb kildavo :/ Sveikit ir Jus ;)
reikia ir man pabandyt tada kisieliuką.. dėkui ;-)
Magira parašė:
Sveikos mamytes, snd tvarkiaus ir radau tokiu dalykeliu.. Gsl pazistate kam reikia? Turiu prontogest (progesterono) zvakuciu beveik pilna dezute, duphaston beveik p…
Fcbk parasykit skelbima greit paims kam reiks
Žliumbikė parašė:
reikia ir man pabandyt tada kisieliuką.. dėkui ;-)
Kad tik padetu ;)
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai