Voque parašė:
Gal kuriai buvo kad reikėjo gerti antibiotikus ir metanidozoli?
Man lasino tris dienas antibijotikus - pencilina ir dar kazkoki, pavadinimo neprisimenu
o dabar dar tris dienas ospamoxa gerti reikia
maitinu mp
Voque parašė:
Gal kuriai buvo kad reikėjo gerti antibiotikus ir metanidozoli?
Man lasino tris dienas antibijotikus - pencilina ir dar kazkoki, pavadinimo neprisimenu
o dabar dar tris dienas ospamoxa gerti reikia
maitinu mp
LilijaR parašė:
Sveikos mamos mum jau 12 dieneliu
Mano lelius matyt bisky susalo ir nosyte uzsikimsusi akyte bisky puliuoja neramus …
Mums irgi bubo slogyte. Su respiratorium pries maitinima istraukdavau snargliukus. Daktares sake 6kart parojb su quixx isplaut nosyte ir ilasint mp po lasiuka. Per savaite praejo
blakstute1 parašė:
Jusu klausimas priverte mane susimastyti kas pavojingiau cezaris ar pompa. Man rinktis neleido pirma bande su pompa istraukt ir jei nebutu pavyke tada butu dare cez…
Aš gimdžiau UK, mažylę irgi su pompa traukė, net nepanikavau kai pasakė, kad naudos vakuumą, viską išaiškino kas ir kodėl
Patyrusi daktarė viską darė, tad baimių nebuvo
panaktinuke parašė:
Esu studiju laikais macius foto, po vakuumo. Ir gera destytoja, kuris apie jas snekejo. Tai man baisu. Jei ne taip ta leliu uzkabina/pritraukia. Tai ir galvyte gali…
Visada yra rizika, juk net ir naturalaus gimdymo metu pasitaiko komplikaciju. Nors jei buciau gimdzius lietuvoje nezinau ar taip buciau daktarais pasitikejus, nes deja dar didzioij ju dalis tik ir laukia kada duosi kysi, bet aisku yra ir tikrai nuostabiu gydytoju.
onelife parašė:
Aš gimdžiau UK, mažylę irgi su pompa traukė, net nepanikavau kai pasakė, kad naudos vakuumą, viską išaiškino kas ir kodėlPatyrusi daktarė viską darė, tad baimių…
Va butent kai viska normaliai paaiskina tj jau nebetaip ir baisu. Pas mane pries naudojant vakuma subego net 5daktarai tai buvau tikra, kad jie padarys viska, kad tik man ir mano pupytei viskas butu gerai.
Kai mano gimdymo metu pasake atveskit vakuma, nes vaikutis buvo labai toli,tai stumti pradejau kaip isprotejusi,ir akys visos raudonos pasruvusios krauju ir kunas melynas ir tikriausiai puse Zarnu isejo lauk nuo stumimo,bet savo kruopaistumiau,nes vakumas mano galva kaskas baisiausia, turiu gyvu pavyzdziu ir draugiu ir pazystamu rate kai po vakumo vaikai suzaloti visam gyvenimui liko
blakstute1 parašė:
Va butent kai viska normaliai paaiskina tj jau nebetaip ir baisu. Pas mane pries naudojant vakuma subego net 5daktarai tai buvau tikra, kad jie padarys viska, kad t…
Va va, pas mane irgi buvo pilna palata daktarų priėję, kai pamatė, kad pačiai neišeis, tai pasitikėjau tuo ką daro. Sutinku su Tavim, kad Lietuvoj baisoka būtų, nes dauguma tik ir laukia kišenes išskleidę...
onelife parašė:
Va va, pas mane irgi buvo pilna palata daktarų priėję, kai pamatė, kad pačiai neišeis, tai pasitikėjau tuo ką daro. Sutinku su Tavim, kad Lietuvoj baisoka būtų, nes…
Nu mane zinokit piktina tie pasisakymai, kad Lietuvoj baisu, kad daktarai nekompetetingi...
simi parašė:
Nu mane zinokit piktina tie pasisakymai, kad Lietuvoj baisu, kad daktarai nekompetetingi...
Turiu labai daug pavyzdžių tai parodančių. Nesakau, kad visi, sakau dauguma.
paskutinis pavyzdys sutiktas, kad moteriai prasidėjo sąrėmiai, ji nenorėjo skausmo jausti, nors buvo tik pradžia, jai nenorėjo epidūro daryti, liepė kentėti ir viskas, davė į kišenę tikrai didelę pinigų suma ir iškart padarė ta nejautrą. Tai ką pinigai gali...
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai