pudruota parašė:
o kurios laukiasi antrojo vaikelio,ar visos jau jauciate judesius? man 17sav ir 4 dienos.dar nejauciu nieko...biski pergyvenu nes antra nestuma anksciau tureciau pa…
As irgi dar vis nejauciu
nerimauju net, prisigalvoju visko : (
pudruota parašė:
o kurios laukiasi antrojo vaikelio,ar visos jau jauciate judesius? man 17sav ir 4 dienos.dar nejauciu nieko...biski pergyvenu nes antra nestuma anksciau tureciau pa…
As irgi dar vis nejauciu
nerimauju net, prisigalvoju visko : (
Rasacic parašė:
Labas vakaras ☺man uzgula viena ausis, bet tik tada kai ilgiau vaikstau, pvz parduotuvej. Namuose ar darbe taip nebuna. Kazkodel sieju tai su niestumu ir padazneju…
As irgi pastebejau kokia savaite jau kai vis uzgula viena ausi. Bet tik nakti, nes dirbu naktini darba
Rasacic parašė:
Labas vakaras ☺man uzgula viena ausis, bet tik tada kai ilgiau vaikstau, pvz parduotuvej. Namuose ar darbe taip nebuna. Kazkodel sieju tai su niestumu ir padazneju…
Man uzgula kiekviena diena vaziuojant transporte
Man 3 nestumas. Judesiu kaip tokiu bum bum nera ;) burbuliuoja dar ir tiek pilvas. Sake daktare viskas gerai waikeliui o judesiams stipresniems gali but siek tiek per anksti. Nesijaudinkit pajusit. Atsigulkit vakare ramiai ant shoniuko ir isiklausykit i savo kuna. Apsiverskit ant kito shono. Tikrai pajusit virpesius ;)
Shypsius parašė:
O man tai akis pradejo trukcioti, taip nervas ima idomu nuo ko cia taip![]()
Akies trukciojimai, raumenu susitraukimai, uztirpimai - daznai vitaminu trukumo pasekme. Pasidomekite ;)
uogele24 parašė:
As irgi dar vis nejauciunerimauju net, prisigalvoju visko : (
as irgi visko prisigalvoju...bet tikiuosi cia tik musu laki fantazija :))) esu isitikinus kad viskas gerai
siandien visa diena jauciau sirdudes duzius kairiam pilvo kampe...keista
o judesiu ne...nu zodziu idomiai
Lina333 parašė:
Nevisada, varske kai buna jau labiau grybelis nebe pienligeo aiskiausiai tik genekologe gali atsakyt paemusi tepineli mes tikrai ligos diagnozuot negalim
![]()
na, būtent pienligei yra būdingos baltos varškingos išskyros. pienligė ir yra grybelinė infekcija. o dar pienligė turbūt visada lydima dar ir nemalonaus niežėjimo.
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai