gretutea123 parašė:
sveikos mamosmane neramina sendien jauciu tempima pilvo apacioje ir sonuose kaip manot ar tai nera labai blogai? man 18 sav 4 d;)
Manau tau gimda kyla aukstyn ir pleciasi
gretutea123 parašė:
sveikos mamosmane neramina sendien jauciu tempima pilvo apacioje ir sonuose kaip manot ar tai nera labai blogai? man 18 sav 4 d;)
Manau tau gimda kyla aukstyn ir pleciasi
neliute1989 parašė:
Ar kuriai yra buve,kad rankos tirptu miego metu? man 19savaiciu, ir gera savaite, kaip tenka nakti keltis is skausmo del tirpstanciu ranku![]()
neliute1989 parašė:
Ar kuriai yra buve,kad rankos tirptu miego metu? man 19savaiciu, ir gera savaite, kaip tenka nakti keltis is skausmo del tirpstanciu ranku![]()
Man netirpsta kolkas bet pamebu kai pusesere laukiesi tai vajei kaip jos gaila buvo. Kai nuvaziuodavome i sodyba visi ir guldavome miegoti o ji vargse vos ne visa nakti keldavosi ir rankom mojuodavo kad tik nebetirptu. Tik atsigula ir vel viskas is naujo. Ir taip tesesi iki kol nepagimde.
neliute1989 parašė:
Man tirpsta ne kekviena diena bet nutirpsta ir ne tik miegant tvarkausi nagucius reikia valanda islaikyti vienoje padetije tai man jau sunku nutirpsta
neliute1989 parašė:
man tirpo. bet pakeičiau aukštesnę ir kietesnę pagalvę ir baigėsi. magnį gali pabandyti. dėl jo trūkumo galūnės tirpsta
neliute1989 parašė:
Man tirpsta o karta ir i nugara nuejo tokie skausmai buvo visa naktis be miego, bet praejo dabar kai miegu susikelus rankas ar po pagalve pasikisu tirpsta tada nuleidziu praeina ir vel gryztu i ankstesne padeti nes labai patogu nors tirpsta rankos
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai