Sveikutės. Kviečiu prisijungti visas kurios turės žuviukus. Tebunie forumas apie viską. Apie problemas, džiaugsmus, klausimus bei apsilankymus pas ginekologę. :)) Sėkmės visoms. ;*

Sveikutės. Kviečiu prisijungti visas kurios turės žuviukus. Tebunie forumas apie viską. Apie problemas, džiaugsmus, klausimus bei apsilankymus pas ginekologę. :)) Sėkmės visoms. ;*
SimŠa parašė:
Nekenčiu tavęsReikėjo čia tupla paminėt???
Oiii... Kaip norėčiau dabar... Mmmm... Pergalės puse plytos suraičiau su riešutukais pieniško, bet kaip dabar tupl…
SimŠa parašė:
Nekenčiu tavęsReikėjo čia tupla paminėt???
Oiii... Kaip norėčiau dabar... Mmmm... Pergalės puse plytos suraičiau su riešutukais pieniško, bet kaip dabar tupl…
Tai nieko gero tada
Tau nereikėjo garsiai sakyt, kad labai mėgstu, niekada nebuvau valgius, labai idomu buvo paragauti.
Vyras juokėsi, sako jau pasislėpus šokoladas kapoji
sandrute06 parašė:
Tai nieko gero tada![]()
Tau nereikėjo garsiai sakyt, kad labai mėgstu, niekada nebuvau valgius, labai idom…
Aš tai visa tupla jau iš aplinkiniu pardžiu išpirkau, kai mietselis nedidelis, tai laukt reiks kol atveš Mano vyras tai sako tu tik valgyk, jei nori
Mamytes tos kurios jaucia judesiukus visad jauciat, ar kokiu tai paros metu? nes man tai paprastai buna vakarais, atsigulus ant nugaros, vakar gulejau ir net asaros riedejo kaip bumsejo pilvely :))) per diena gal kad daug vaikstau ir tiesiog nejauciu nu bet vakarais atsigulu ir taip varo kad eina sau
Arami parašė:
Kas cia su tais sokoladais darosi.... As vakar didele tupla sukirtauo pirmo nestumo metu tik snickersus variau
![]()
Oo Taip as taip pat neisimtis pradejau pries savaite detis i pirkiniu krepsely kazka saldaus :)) pries pastodama tupla valgiau kaip saulegrazas
dabar labiau geisos sokoladas
nerealus! o brangus bet nieko nepadarysi
sol_veiga parašė:
Mamytes tos kurios jaucia judesiukus visad jauciat, ar kokiu tai paros metu? nes man tai paprastai buna vakarais, atsigulus ant nugaros, vakar gulejau ir net asaros…
Man taip pat daugiausia bumsi vakare