Greta 1992 parašė:
O sakykit iseinant i dekreta darbovietė sumoka už 3 ar už 5 mėnesius?
Uz 126d tai 4men mazdaug moka sodra
Greta 1992 parašė:
O sakykit iseinant i dekreta darbovietė sumoka už 3 ar už 5 mėnesius?
Uz 126d tai 4men mazdaug moka sodra
turtelis parašė:
Mamytės, gal gali pakonsultuoti, ar pas kurią šlapimo pasėlyje buvo radę bakteriją? kaip viskas baigės?
Šlapimo pasėlyje kažką buvo radę nežymiai tai su vitaminais rūūgštingumą gerinančiais dingo bakterija.
Aj ir dar bakterinę vaginozę turėjau tai su vaginalinėm tabletėm išsigydžiau. Dbr tik gerąsias bakterijas kas kelias dienas įsidedu ten :}
turtelis parašė:
Mamytės, gal gali pakonsultuoti, ar pas kurią šlapimo pasėlyje buvo radę bakteriją? kaip viskas baigės?
Pas mane buvo rade kazkokia, tai teko gert antibijotikus (ospamox) 6dienas, kartu geriau probiotikus, labai pergyvenau, kad reiks gert, del hormonu nepastovumo net vyrui teko ramint mane, kad jei taip reikia tai reikia. Bent daktare sake, kad jei padaugetu gali pereiti i inkstu liga, o tada butu blogiau
dabar sausi dar karta darysiuos ar viskas gerai jau
Cany parašė:
O po gimdymo ar pasikeite jusu lieneneles dydis? Padidejo kiek nors dydziu?
Mano ne
bet ir nenorejau
Cany parašė:
O po gimdymo ar pasikeite jusu lieneneles dydis? Padidejo kiek nors dydziu?
Padidėjo. Kiek žinau, tai kuo didesnė krūtinė prieš nėštumą, tuo ji labiau padidėja. Mažos krūtinės tai tik vos vos pasikeičia... Net pavydu kartais
bitutute parašė:
Erdvus. Tikrai nemazas. Ir kiek pamenu sake, kad jis ilgesnis yra nei kiti vezimai.negaliu dabar foto padaryti, nes ras lopsys sandely supakuotas, bet tikrai er…
Tai jy naudosit vel ? Iki kiek laiko ta lopsi naudojot ?
Vyšnia8 parašė:
Padidėjo. Kiek žinau, tai kuo didesnė krūtinė prieš nėštumą, tuo ji labiau padidėja. Mažos krūtinės tai tik vos vos pasikeičia... Net pavydu kartais :)……
Oj netiesa. Mano visad buvo nediduke, na tokia netikra B
bet pirmo nestumo metu padidejo iki C, o po gimdymo kol susinormalizavo pieno gamyba tai net D buvo, o va kai nutraukiau maitinimus taip C ir liko
Vyšnia8 parašė:
Padidėjo. Kiek žinau, tai kuo didesnė krūtinė prieš nėštumą, tuo ji labiau padidėja. Mažos krūtinės tai tik vos vos pasikeičia... Net pavydu kartais :)…
As va ziuriu kad yra akciju maitinimo liemenelems, galvoju bent pora isigyti... Idomu pasidare, jei normaliai nesioju B80, koki dydi verta pirkti...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai